Pieniä tiedon murusia :D

Kattokaa miten kaunis uljas musta kuvasto!! Tätä jopa talon mies ihali, että ompas komia kun väriä vaihtaa tuo kuva tuossa kun katteee eri valoissa! Ja kyllä tässä ite kuvastossakin on aivan mahtvia tuotteita. Kenties odotetuin on tää uus ripsari joka oikeesti kestää elämää, hikeä ja kyyneleitä, mutta lähtee pois LÄMPIMÄLLÄ vedellä! The ONE No Compromise -ripsiväri pitää kyllä sen minkä lupaa! Oon tätä nyt käyttänyt pari viikkoa ja on mahtava. Ripset on pehmeät, ei klönttiset ja kyllä jopa mun kolmen millin ripsiin tulee pituutta! (Rakenneripset otettu pois ni e omia ole juurikaan jälellä)  Toinen, mihin tykästyin kovasti on meidän uudet mattapunat! Ja tietenkin ihan kirkkaan punainen! Mattapunat yleensä on kovin "tymäköitä" ja huuliin jossain vaiheessa tulee sellainen inha kerros, mut tää on kyllä kosteuttava ja sellainen kevyen oloinen, mutta kestää! 

Toki testasin samaan rytäkkään myös nuo uudet rajaukset jotka on sivellinäiset ja ohuen ohuet. Nyt voi leikitellä urakalla. Laita esim sinistä leveämmälti ja musta rajaus ohan ripsen tyveen ja het tulee ilmettä! Tai laita ensin uutta Styling Kajalia leveälti ja sit musta rajaus! Ihanaa kun pääsee leikkimään ja kokeilemaan kaikkea uutta ja vähän pölistellä vanhoja kaavoja myös meikkauksen saralla! Toki malli vois olla vähä fiinimpi ;) mut eiköhän tuo asiansa ajane :D  Uudet kynsilakat pääsee testiin myöhemmin koha taas laittelen omia kynsiä. Nyt on semmottet henot geelilakkaukset ni ei auta mennä sotkemaan tai sanomista tulloo! 
Myös muita ihania uutuuksia on tullut ja huiketa tarjouksia joita voit käydä äimäilemässä netti-esitteestä silloin kun sulle sopii! 
Ainii, tykkäätkö muuten käsilaukuista tai kukkaroista? Minua melkein jo harmittaa, etten näitä etuja itte enää saada, mut minua ilahduttaa suunnattomasti että sie voit nää saada!
Kato ny, ekalla jaksolla tehtyäs vajaan 135€ tilauksen, saat näytteitä, NovAgen putsarin ja kasvoveden, tender caren (tuon ihmevoiteen) sekä ihana kukkaron! plus tietenkin meikinalusvoiteen joka on tän jakson tilaajalahja. Ens jaksolla on sitten lisää herkkuja, kolmannesta puhumattakaan! Kantsiiko enää miettiä? 


 




Jaksoilta pidettiin jo torstaina kun vanha ja uusi kuvasto löi kättä! Ja sinne ähräsin tälläisen gluteenittoman mustkka/mansikka tuotejuusto piirakan! Välillä pitää herkutella vaikka on pyritty siihen, että koetettas pitää nää hyvinkin terveellisenä! 

Ohessa ohje jos tahot vaikka ite kokeilla! 
100 g voita
2 1/2dl Gluteenitonta jauhoseosta/vehnäjauhoja
3/4dl kaurahiutaleita
1/2dl sokeria 
1tl leivinjauhetta
1 muna
8dl mustikoita/mitä tahansa marjoja/omeneviipaleita tms
1 (n 180g) rasia maustamatonta tuorejuustoa (mie laitoin osaks maidotonta)
3/4 dl sokeria
2 rk sitruunanmehua
1 tl vaniljasokeria
1 muna
Sulata voi ja anna hetki jäätyä
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulaan voihin munan kanssa
Taputtele irtokakkupohjavuokaan jauhoja apuna käyttäen
Lisää pohjan päälle haluamasi marja.
Sekoita tuorejuustoon muna, sokerit ja sitruunamehu ja kaada marjojen päälle
Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia

Kuulemma on oiken hyvää ja olivat positiivisesti yllättyneitä, että gluteeniton voi maistua näin hyvälle! Ai mistä tämä ajatus, et gluteenittomana? Vyöhyketerapeutn ehdotuksesta otin vaarin ja koetan vähä rajoittaa vehnän syöntiä ja hilitä sokereita, eli herkkupäivä kerran viikkoon, muuten syön samaan tahtiin kuin ennenkin. Kuten oon jo aiemmassa postauksessa kertonut, kuinka iso akka oppi syömään ;)



 Tänään ennen tämän kirjoittelua, käytiin naapurin kanssa pitkällä lenkillä kirakatraan kanssa. 2 noista on miun omia, vesikoira on hoidossa ja mäyris on naapurin koiruus! Kunnon lenkki metsässä ja välillä koiria uittaen puhdisti mieltä ja avasi taas uusia ajatuksia ja kentes myös uusia ideoita!
Ens viikonloppuna ollaan menossa Helsinkiin Oriflamen White Partyihin joten sieltä mahtaa kans tarttua yhtä sun toista matkaan ;)

Tässäpä tärkeimmät tähän lauantaihin! Huomenna tehdään tilauskakkuja joten niistä ja muistkin akuista tulenee päivitystä lähipäivinä!
Nautitaan nyt tästä helteestä (+25) jota kenties kestää just tän päivän! Ja kiitos kun olit taas mukana :)


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...