Oriflamen 50 vuotis juhlat Tampereella
Kylläpä taas harmitti niin kovasti, kun "joutui" Oriflamen piikkiin matkustamaan Tampereelle juhlimaan :D Julkaisu tulee sisältämään hitokseen kuvia, mut ne kertonee ne tärkeimmät tässä kohtaa :D 

Kuvan mahdollinen sisältö: 7 henkilöä, mukaan lukien Tanja Naumanen, hymyileviä ihmisiä, ihmiset istuvat, ihmiset syövät, pöytä, juoma, sisätila ja ruoka
Tämä reissu meillä kesti koko viikonlopun, jotta ennätti ees jotain äimäillä sekä rauhassa valmistautua itse juhlaan. Crohnin nostaessa päätään, päätettiin reissu aloittaa jo perjantaina, että ees keretään oikeana päivänä perille :D Päätapahtumahan oli siis 13.10 mutta otettiin ennakkoa ja suunnattiin 12.10 ja pääpaikalle! Käytiin meidän alueen kanssa syöpöttelemässä Amarillossa mahat täyteen, samalla tutustuen niihin, joita ei oltu livenä nähty. Itse olin "emona" otettu siitä, kuinka monta miun edustajaa lähti mukaan! Tää oli omiaan lisäämään sitä yhteenkuuluvuuden tuntua, mitä joka homma vaatii! Hotelli oli meille vallan passeli, ei voi moittia Tampereen Dream hostel&hotellia joka oli oli meille oikein hyvä! Aamupala maistuva, ihania juttuja huoneessa, kuten söpöt emalimukit muumitikkareineen <3 Yleiset tilat oli erittäin siistit ja viihtyisät. Aulassa oli oikein passeli tehdä lauantaina meikit ja kampaukset naisille ja samalla nostattaa juhlafiilistä kuohuvalla juomalla!

Lauantai aamu menikin tosiaan meikkien teossa ja juhlaan valmistautuessa! Vielä ennen Tamperetaloa viimeiset kuohuvat ja oltiin valmiita juhlaan isolla Jllä! Mikäs se oli juhliessa VIPpinä isännän kanssa :D Seki taitaa ees vähä tykätä näistä kun pääsee emännän siivellä mukaan kaikenmoisiin juttuihin ;)

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja ihmiset seisovat

Kyllähän me jokunen julkkiskin nähtiin ja ei takuulla kaikista eet kuvia oo tässä :D Välillä naurettiin Jarkko Tammisen kirjoittaman ohjelman tahtiin, välillä kuunneltiin selviytymistarinoita hiljaa mykistyneenä mutta samalla tuntien suurta yhteenkuuluvuuden tunnetta <3  Pakollinen potrettikin piti saada, että sukulaiset tunnistaa :D Alla olevista kuvista voit vähä lisää fiilistellä huikeaa tapahtumaa! Esiintymässä meillä oli Juha Tapio, Jenni Vartiainen, Jannika B, Pepe W, Erin, Jarkko Tamminen jne. Illan juonti Mikko Leppilampi joka ei juurikaan esittelyjä kaipaa! Tiesitkös muuten että Jenni Vartiainen on myös hyvin vahva Oriflamelainen, Marco Bjurström mukaan lukien? Näitä kuvia katellessa hyvä fiilis säilyy vielä kauan! Mie toivon, et sieki ees hitusen pääsit juhlatunnelmaan ja aistit sen kivan tunnelman, juhlavan mut rennon tunnelman! Näitä juhlia ei toinna jättää väliin. Näistä saa lisää intoa ja virtaa ja mikäs sen kivempaa, kun omasta työstä palkitaan tämmöisillä kivoilla bonuksilla! Harvassa työpaikassa tämmöistä on ;) 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...