Yllä pienelle pojalle onnittelukortti

Se on taas viikko jos toinenkin hurahtanut. Kevättä tekee urakalla, lumet sulaa, kevät ja kesä tulee :) Ei meinaa perässä pysyä, niin vauhdikkaasti mennyt taas aika töiden ja opiskelujen merkeissä. Niin vauhdikkaasti aika mennyt, että ei ole enää montaa päivää siihen halavatun letkutukseen ja muihin kokeisiin ja tutkimuksiin...saa ensi viikon aikana juosta lekurissa ihan olan takaa...en tykkää!!
Mutta onneksi lomaa häämöttää, viikko 13 on meillä aikuisopiskelijoilla hiihtoloma, jonka vois vaikka viettää töissä jos ei muuta keksi :D Sitten alkaakin taas yksi työssäoppimisjakso joka on pitkä ku näläkävuos, mutta eipähä tartte istua koulunpenkillä. Ja nyt työssäoppimispaikkana on sama missä olen ihan töissä, joten sinänsä tulee olemaan mukavaa :)

Pienet sammakot, pienet sammakot, ne lystikkäitä on :)
Keijukaiskortti vaikka pienelle tytölleTilauskortti jossa aiheena  keiju


Jokos olen kertonut, mitä teemme AOT-työnä? no kerron jokatapauksessa :D Eli teemme toimintakeskuksen asiakkaiden kanssa vuosikalenterin, vähän fantasiatyyliin, mutta kuitenkin kantaa ottavasti, onhan kyseessä kehitysvammaisia. JA kalenteri tulee myyntiin sitten jossain vaiheessa...Tammi, helmi ja joulukuu rupeaa olemaan kuvausta vaille valamis. Jokaisen kuvattavan kans tehhään myös kalenteriin jotakin omin käsin, ollaan siis jo tehty yhteen kuvaan huovuttamalla tonttuhatut, toisen kuvan aiheena on jääkuningatar ja siihen tehtiin itte tiara, kolmas on tumma ja vaalea enkelipoika johon on väsätty enkelin siipiä...ja kaikki nämä tuotokset tulee sitten esille näyttelyyn tuonne toinintakeskukseen, sekä myös ne kuvat A5, kehystettynä ja jokainen kuvattava saa muistoksi itselleen vielä A4 kokosen kuvan...Tästä prokkiksesta varmasti kuulette tämän kevään aikana kyllästymiseen saaakka :D  Ja onhan sitä tullut askarreltuakin, niinko huomaatte, joten upotin neki tähän samaan soppaan....Kertoilen sitte seuraavan kerran, kuinka oli mukavaa kun letkua tungettiin päästä jos toisestakin sisälle ja kuinka tämä emäntä huus hoosiannaa ja perkeleitä suomeks ja savoks ...näihin mielikuviin ja tunnelmiin o/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)