Helluntain hurinoita!


Arvata saattaa, joo lupasin, että kirjottelen useammin tänne, mutta ei näköjään taaskaan onnistunut :D muisti on hyvä ja tekemistä liikaa..ja saattaa vähä kehtuuttaakkin...

Toki vauhdikas kevätkin alkaa vähitellen muuttua vähemmän vauhdikkaaksi kesäksi. Viimeinen viikko työmaalla alkaa huomenna ja sit kesäkuun alusta ollaan kokonaan työtön...Toki kakkuja pari silloin tällöin tehdään ja Oriflamessa pyöritään, mutta ei näillä vielä ihan leipää tuoda pöytään!
Syksyllä tarttee ruveta sitten miettimään, että lähteekö vielä koulun penkille vai mitä sitä tekee isona...Crohn kuitenkin rajoittaa edelleen aika paljon olemista ja elämistä, vaikka nyt on ns hyvä jakso menossa. Mut het ko sattuu, että vähä valvottaa, tulloo stressiä tai satut syömään sitä mitä miel tekköö ni tietää taas olevasa elossa ja toivoasa, että ois kuollu :D Ja ei, en ole itsetuhoinen :D
Ihanteellisinta ois saada jäädä hoitoalalle töihin, edelleen se ohjaajan työ päihdepuolella ois se lempipuuha, mutta täällä leveysateella ei nitä töitä ole riesaksi asti....

Tollanen eämän asenne niinko Mustiksella on, ni kelepais aika monelle...Soon nallen kainalo paras paikka ko elämä murjoo!!  Siinon hyvä olla jemmapiilossa ko oikein ahistaa ja munuaista kivistää!
Vanha herrakin jaksaa vielä veivata, vaikka jo reilu kk sitten itkettiin, että näinköhän on Roopen viimeinen eläinlääkärireissu, mutta mitä vielä! Kotio tultiin ja nyt mennään kesä kerrallaan! Ei oteta isompaa huolta huomisesta, ei se murehtimalla parane!

Oon taas ottanu tuon kameran kaveriksi ja ruvennu harjottelemaan kuvausta ihan urakalla. Pitää sitä osata kuvata ko ystävä männöö kesäkuun lopulla naimajaisiin ja siellä pitäs pait kuvat ottaa, myös siitä tekemästäni hääkakusta, minkä sinne teen...Välillä mukavata, että on näitäkin iloisempia juhlia kun nyt hautajaisia ollut turhan monet vuoden sisällä..
Mutta elämän on jatkuttava ja se jatkaa matkaa vaikka ite pysähtys ja lamaantuis paikalleen....Joten tästä onkin hyvä aasin silta seuraavaan asiaan ;) Uskon että ainakin Jenna ja Mika tykkää!! 
Meille muuttaa heinäkuun alussa Kokkolasta pieni Havanna poika! Kuvissa ikää pienellä pojalla on pari vuorokautta! Nimeä on kovasti jo mietitty ja ihmetelty ja MustaPekan (mustis) kaveriksi isäntä ehotti Laku(Pekkaa) :D toinen nimi lienee tlläkin uudella tulokkaalla "perkele" niinko koko tän mäen muillakin koirilla ;)


Kiitos taas kun jaksoit käydä ihmettelemässä tekosiani ja ollaan taas kuulolla!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)