Elokuisia tarinoita :)

 Niin se kesä sitten meni! Taas herää kysymys, että minne. Oli olevinnan lipo 3kk loma, ja mitään ei kerenny saada aikaiseksi!! Ja asiaa ei se ainakaa edistänyt, etten malttanut olla koko aikaa kotona, piti välillä käydä töissä, ahertaa koulutehtävien kimpussa, ravata sairaalassa ja tehtiin pari lomareissuakin...no ihmekkös jos ei tuo aika riittänyt. Kesässä oli kyllä monen monta kohokohtaa, joista täällä tekstin seassa on kuvia. Jokainen saa oman mielen mukaan makustella ja muistella kesää, ilman sen kummempia kuvaselostuksia. 
Nyt ollaan sitten palattu arkeen ja kouluun...ja mittää en oo oppinu, tai hyvin vähän...tai no..ollaan opittu kuinka uudet hienot laitteet ei pelaa, eli tässä opetellaan kärsivällisyyttä ja toinen mitä on opittu, opettajat ei tiedä, mitä  ne tulee meille opettamaan...kolmas on se, kuinka meille jaetuista monisteista opettaja lukee meille, koska emme ole sisälukutaitoisia....eli ei tämä nyt ihan hukkaan olekkaan mennyt!!

Sairaus on pysynyt (kai) kurissa, mutta tähystyksestä oppineena en sanokkaan enää mitään...Läjässä kuitenkin ollaan, kokeet näytttää hyviä tuloksia, joten solusalpaajaa voidaan nostaa lisää (annosta). Mutta kyllä nämä omat vaivat on pieniä siihen verrattaen, mitä muilla on, joten turha tässä valitella pienistä. Ja ei se valittamalla kuitenkaan kummene! Ei edes helpota...joten eteenpäin mennään, niin taisi mummoki sanoa kahlatessaan metrisessä kinoksessa :D  

Nyt varmaan joku muistelee sitä mun ns karppausta...no se menee niin ja näin, vilja tekee edelleen hallaa, tuli taas kokeiltua...Mutta ruisleivästä/näkkäristä en luovu. Pari palaa päivässä pitää jopa minut liikkeellä. Salaatit on tullut jäädäkseen, sekä kasvisten runsas käyttö. Vaaàlla en ole edes uskaltanut käydä, koska ei se aikaisemminkaan ole hyövännyt. Paino on vaan noussut ja en usko kohallani läskin muuttumista lihakseski :D maksimissaan kielen lihas vahvistunut :D Noh, lääkäri jo lohduttikin minua kysymällä: Haluatko olla laiha ja sairas vai vähän ylipainoinen ja terve? Siinäpä meille jokaiselle pähkinä purtavaksi näin viikonlopun alla!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Kun ei vain jaksa!