Tammikuu 2013

Siis voi mahoton kun tuo aika rientää! Ettei olevinaan ole blogiakaan kerenny päivittää" Noh, on siihen ollut yksi hyvä syykin. tässä taannoin into piukeena arvelin päivittää blogia ja latailin onnesta vihreenä uusia kuvia ja tekstit ja kaikki pyöri jo mielessä. "Teidän tallennustila on loppu" toimintoa ei voida suorittaa lopuun...wtf!? No eihän kukaan ollu kertonna, että tämäkin tulee jossakin vaiheessa eteen! Ja että tietyllä ohjelmalla kuvat voi pienentää pienempään kokoon, jotta ne sopii sitte tännekki (ja onko se pakko ladata kaikkia kuvia :P) No sitten latasin Picasan...ikinä ollu kuuullukkaa ja ennenkaikkea käyttäny..noh, nyt mulle tässä ohjelmassa sitte kaikki cd/dvd levyjen kannetki, miljoona kuvaa..ja en osaa ladata ko yhen kuvan kerrallaan! Ööööö..ei oo heleppoa, ei...noh, yritin tottakai sitte kuvakansioissa pienennellä kuvia, mutta en mie sellasta sieltä löytäny :( mutta ei kai se ole niin justiinsa. Ennättäähän tuota..

Aimitä mää oon teheny? Töitä...Toitä...Töitä ainii ja koulua..kun ei nuo ammatit vielä riitä ni haetaan lisää, työn ohessa, liittyen päihteisiin. Noh, eipähän käy aika yks totiseksi...
Kunhan osaan käyttää näitä kaikkia hienoja ohjelmia ja saan nämä toimimaan yhessä ni päivitellään sitte kunnolla tätä hässäkkää! Tai jos jollain on oiketie onneen tässä asiassa, kertokoon siitä nyt tai vaietkoon iäksi!
Posted by Picasa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oriflamen 50 vuotis juhlat Tampereella

Täällä taas!

Miniloma Huhmariseen!