Sumuisen utuista Elokuun viimeistä aamua

Tässä istun aamukaffen kanssa ja kattelen ulos, kuinka sumu hälvenee pikkuhiljaa päivän edetessä. Idyllistä aamua häiritsee lähinnä neljättä viikkoa kestänyt pauke läheiseltä liikekeskuksen rakennukselta ja pienen riiviön varpaiden pureskelu. Eli perus maanantai!
Kyllähän tuo pureksija söpö on, vaikkakin välillä menee hermo ja kuppi nurin!
Eilenkin yritettiin mukuloiden kanssa tehdä sementtitöitä niin vintiö söi varmaan puol kiloa sitä  röppöä öljyllä höystettynä ja tais sinä pari keppiä ja puoli paalia heinäkin mennä. Ei ole vaikeaa arvata, kuinka kärppänä aamulla liikahin sängystä kun rupesi kuulumaan epämäärästä räkimistä ja kakomista sängyn laidalta..Ja ei, se ei ollut mies joka asuu meillä, vaan tuo niin suloinen karvapallo joka pätti myllätä sisuskalunsa siihen lakanan kulmaan...toki tämä hyljettä muistuttava olemus liikahti sen verta liukkaasti, että pelastin lakanan ja sain karvapallon lattialle...Siitä huolimatta taitaa koira olla se ihmisen paras ystävä ja tilin tyhjentäjä...

Mitäs muuta olen kesän aikana saanut aikaseksi kun tuhlattua rahani tuhon mahottoman kalliiseen sisäfileeseen joka ei ole riippunut edes puolta vuotta?! Voin kertoa, että siinäpä se sitten olikin! Instasta tai facesta voi lukea loput tekemiset, niin ne muutkin tekee ja olettaa ja keksii loput! Ja käsitys eläintarhan hommaamisesta vaan lisääntyy kun kattelee näitä kaksijalkaisten toimintaa..Toki ite en oo sen viisaampi, provosoin sen kun kerkeen ja provosoidun vielä enempi ja kas ko soppa on valmis. Mutta epäoikeudenmukaisuutta en siedä ja kun puuttuu epäkohtiin, ni turpaanhan siinä tulee, mutta näkisittepä vastapuolen! Ei oo helppoa sielläkään!

Sitten vielä yksi asia...se halavatun kateus!! Se se vasta onki sitte iso perisynti!! Sattumoisin olen (edelleen ja kaikkien kiusaksi) Oriflamen Tiimari joka tahtoo edempi ja isommaksi tyypiksi (enkä tarkota nyt fyysistä kokoa), sattuu olmaan Partyliteä, olen omaishoitaja, kaheli, Crohn (ei edes ole sairaus vaan luulotauti) ja vaikka mitä muuta (edelleen voi lukea sieltä fcesta tai kysellä kyliltä loput) Ja passaa olla vaan kotona, eikä ees halua tehdä töitä!! Nii, jotta sittekö piti ihan katteuksissaan haastella kylillä, että ei oo puhtaat jauhot sullakaan pussissa. Ja voi halavattu kun olikin oikein puhtaan valkoset jauhot :D Joten tässä ihan piruuksissani laitan palkintopullosta kuvaa (no juoppo se ainakin on!) sekä rakkaitten konsulttien näkemyksen minusta!! Siis kaheli Emohan niillä on, ei voi muuta sanoa!!

Ainii, syksykin tulee, on kylmää, märkää ja kaikkia vähintään sapettaa!! Mutta ei, minua ei sapeta! Aamulla heätessä jos ei koske mihinkään ni silloin voi vähä hermostua ja nipistää itteään..jos ei tunne mitään ni kannattaa ja huolestua, että ollaanko sitä kuoltu.. Mutta muuten mennä porskutetaan samaan vanhaan malliin! Mitä nyt välillä vähän sohitaan ampiaispesään ja vedätetään niitä herneitä peräsuoleen saakka juur multineen!


Olikohan mulla vielä muuta?! Saattoi ollakkin  mut ei hatarassa päässä mikään pysy! Aianakaan kovin kauaa..saati, että se ois julksukelposta. Pitänee taas ruveta askaroimaan jotakin, että ois mistä puhua ja ihmetellä! Kyllä äitee ois ylypiä ku näkis tyttäresä tekoset! Päähän taputtas ja kotio hakis :D
  Ps. vaikka oonki mulukku naiseks ja muutenkin ikävä ihminen niin näköjään osaan minäkin tehhä asioita oikein! Kuten huomata saattaa kesän puteleista ni mikä on minun ja muutaman muun lempparia ;)

Nyt en keksi enää tähän itään raflaavaa lopetusta, mutta eiköhän tässäkin ole sulattelemista :D nyt en ees luppaaa kirjotella muutaman päivän päästä lyhyesti ja ytimekkäästi ko ei se vaan onnistu!!

"Mie tarjoon ja sie maksat" olkoon tämän kertainen motto :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...