Kaikenmaaliman tekosia :)Tämän kertainen päivitys sisältää lähinnä tekeleitä kesän ajalta, kortteja ja kakkuja :)


Hellokitty kuvalla varustettu kakku on     ensimmäisiä piiiitkään aikaan valmiista kakkukuvasta tehty kakku...mutta se ei haittaa tahtia :) Ruusut on tehty marsipaanin ja sokerimassan sekotuksesta ja päälle suihkuteltu metallin hohtoa.Prinsessa-kakku meni erään työkaverin tyttären juhliin. Kuva on tilattu Ullan unelmasta. Kakkupohjana 1 munan perustäytekakku ja sisällä mansikkamoussetäyte!Olihan sitä omatkin ja anopin syntymäpäivät tässä eräänä syyskuun alkupäivinä ja tekasin tälläisen meittin juhliin...Vaikkei ollutkaan kovin koristeellinen ja näyttävä, kerta syönnin jälkeen kakusta ei jäänyt kuin muisto vain!
 Sitten tähän väliin vähän erilaisia kortteja! olen tykästynyt tähän "hienot naiset" leimaan ja siitä saa kyllä vaikka minkä sortin kortteja ja ne ovatkin olleet erittäin suosittuja!


Kätköistä löytyi tällänen mankun hoituri leimakuva. Väritys tapahtunut promarkereilla sekä akvarellikynillä. Tykkään yhistellä useempaa tekniikka. kukkaset on kimppatilauksen satoa engelskan maalta.
Pidän myös erinäkösistä vintage kuvista. Ja niistä kyllä saa monenmoisia ja näköisiä kortteja aikaseks. Ja näille kyllä on kysyntää! Vintagekuvat on tilattu suomalaisista nettikaupoista Paperellasta ja Peperinauhasta.Piti myös kokeilla näitä suklaalevy kortteja, jotka alkuhämmästelyn jälkeen olikin erittäin helppoja ja oikeastaan nopeitakin tehdä. Korttiin ohje löytyy täältä. Ja jos ei kielitaito ole hallussa ni suosittelen kääntäjää avuksi niin kummasti valottuu tämän kortin teko-ohje. Näitä minusta on mukavaa antaa muulloinkin kun jouluna, joten tässä esimerkkiä koristelusta. näitä varmasti tulee tehtyä myös jouluksi muutama ;) tähän korttiin menee Royal suklaalevy, mutta jos haluat tehdä jollekkin muulle suklaalevylle, mittaat vaan levyn koon ja lisäät noi sentin kääntövarat!


Oma tekele tämäkin :D kasvatettu huolella ja hellyydellä perunamaalla pottujen seassa :D ja nämä värit! Kerrankin kuvaajana olen onnistunut!


Ystäväperheeseen syntyi kaksoispojat johon pyydettiin kakkua. Nimet oli salaisuus juhlakansalle joten niitä koetettiin piilotella h-hetkeen!
Samaisiin juhliin tilattiin myös liha. ja kalavoileiäkakku. Kalakakkuun pyysin kalastaja ystävältä lohet, jotka hän oli omin käsin kalastanut ja savustanut..Oli muuten eri hyvänmakuinen kakku!
Erään toisen ystävän tyttärellä oli rippijuhla johon toiveena oli vaaleanpunaista! No sitä on, sekä tietenkin aiheeseen sopiva, itsetehty raamattu.


Työkaverin pojan juhliin autokakku! Poika täytti 2v jota tuo autorata tuossa koettaa kuvastaa :D tämä olik yllättävän haasteellinen, mutta sanari oli ollut haltioissaan ja ennenkaikkea kun autot sai juhlan jälkeen leikkeihin!

Lopuksi kenollaan olevia kortteja! Kentis hyvinkin erilaisia minun tekeleikseni, mutta ovat jo vaihtaneet omistajaa!
Syksyn hehku on lupaus tulevasta.
Auringon kulta syksyn lehdissä
kantaa talven yli – kevääseen.Kiitos kun kävit kurkistelemassa :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Kun ei vain jaksa!