Helmikuun rääpellyksiä!

Niin se vaan tämäki vähäluminen helmikuu on tapultetu melko likikokomain loppuun! Ei tätä voi itäsuomalainen uskoa talveksi kun vesisukset on ennemmin käytössä ko oikiat! Mutta kai tähän tottuu ko on pikkupakko :D

Mutta olen taas teheny tilauksesta erinäkösiä baakkelseja ja tässä niitä on taas näytillä, tahoitte tai ette :D

Ystävä tilasi gluteenittoman ja laktoosittoman kakun, jossa pitää esiintyä Peppi, sankarin nimi ja ikä! Aikani tutkittuani googlen ihmeellistä maalilmaa yhdistelin erinäköisiä ideoita ja tässä tulos! Pohjan tein perunajauhoista levykakkutyyliin ja hyvä tuli! täytteenä mustikkavaniljarahkaa, kermavaahtoa ja paljon marjoja...ja vaniljakreemijauhetta. Päällä keltaista sokerimassaa ja värjättyä sekä valkoista kermavaahtoa! koristeet sokerimassasta ja Peppi on maalattu pastaväreillä valkoselle sokerimassalle!
Pyydettiin 3 vuotiaalle dinokakkua ja tässä miun näkemys asiasta! Pohja normi täyskäripohja ja täyytteenä vaahdotettua kermaa johon lisäsin sulatettua suklaata ohuena nauhana, voimakkaasti vatkaten. sipasin kakkupohjan päälle ohuelti mango ja persikkasosetta ja sitte reilusti suklaakermaa ja uutta pohjalevyä päälle, niin ja kostutus tässä oli vaniljamaitoa! Dinot askartelin sokerimassa/marsiaani seoksesta!

Dinikakun tilaaja tahtoi myös voileipäkakun ja kerta oli pienemmät juhlat kyseessä ni tekasin pyöreän voikkarikakun, joka oli elämäni eka..aina oon teheny niitä suorakaiteen muotosia, mutta tätä oli kiva toteuttaa ja iteasiassa taian tälläsiä tehhä ystävän häihin, jotka on jo kohta!!

Eräs tuttuni halusi minun tekevän ystävälleen 50 vuotis kortin jossa näkys työpaikka ja sen logo :) Arvaatko työpaikan ;)
Pienen tytön prinsessakakku! Äiti bongasi multa tälläisen kakkukuvan ja tahtoi kakun sen ympärille!

Korttia uuteen kotiin. Sen verta taustatietoa, että ero takana ja muutto omaan uuteen kotiin, siitä sitte insiroiduin tämän tekemään! Saaja oli ollut mielissään!

Ja kaikkihan tietää, että minulta saa Oriflamen tuotteita ja kuvastoja, sekä teen hemmottelukutsuja, mutta nyt minulta kakkujen ja korttien lisäksi saa Partyliten kynttilöitä ja somisteita :D
Ettei vaan aika kävis pitkäksi ja joutilaaksi!
Kiitos kun kävit tutkailemassa sivujani, kevättä kohti mennään vaikka syrän märkänis! 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...