Päivitystä

Nytpä sitten tän päivityksen kirjoittelu ei ollutkaan niin heleppua ku yleensä. Kolme päivää nää kuvat oli tässä valmiina odottamassa tekijäänsä ja inspiraatiota tehdä näille jotakin. Olisihan se vähintään kohtuullista tätäki päivitellä aika ajoin jos kerta vielä kehun tälläsen olemassa olosta :D

Kevät on mennyt sukkelaan töiden merkeissä ja kakkuja väännellessä. tosin työt on loppumassa huhtikuunloppuun ja tämänhetkinen urani päihdetyöntekijänä on taputeltu tällä erää. Käteen jäi paljon erilaisia kohtaamisia ja ihmetyksen aiheita ja tietenkin se päihdetyön ammattitutkinto...nyt niitä tutkintoja on sitte repullinen!! Kohta voi jo vanhemmasta päästä alottaa niiden myyminen :D

Kuten jo aikaisemmin tuossa tuli mainittua, kakkuja on tullut tehtyä urakalla. Olen hämmentynyt siitä kiinnostuksesta, joita tälläinen tavallinen kotileipuri on saanut osakseen. Kotopuolessa ei moniin juhliin kakkuja mennyt, ei ees omien sukulaisten kemuihin :D ja täällä sitten kyselee jo tuntemattomatkin. Mikäpä se siinä, mukavaa harrastetta, voi haastaa ittensä uusiin ulottuvuuksiin ja saa piettyä jollakin tavalla ammattitaitoa yllä.


Entinen opiskelijani ja nykynen ystäväni päätti mennä naimisiin ja hän tahtoi omiin juhliin hääkakun ja muut tykötarpeet minulta. Toiveena oli kukkaputousta ja mangoa. Kukkaputous onnistui mielestäni ok ja mangoa löytyy kakun sisältä moussesta. 

Pitkästä aikaa tein myös perinteisen kinuskikakun moussetäytteellä ja jopa itekkin yllätyin, kuinka kauniin kiiltävä ja tasainen kinuski on. Kakku meni miehelle, joten en pykännyt siihen mitään punasia kukkia vaan ajattelin tollaset pienet valkoset asettuvan paremmin kakun saajalle ja kakun värimaailmaan. Sankari oli ollut mielissään kakusta.

Voileipäkakut on myös kysyttyjä! Nyt sitten appiukolle ostama savustuspönttö pääsee kunnolla käyttöön, kun savustellaan kakkuihin tulevat lohet ite! Ja voin kertoa ja taata, että makumaailma on ihan eriluokkaa ko kaupasta ostettu, viikkoja seissyt savukala! Tässä tosin on se pieni mutta, että kalaa pitää savustaa aika aljo enempi, kun kakun tarve, koska se kala katuaa jotenkin mysisesti parempiin suihin ;)Välillä pitää askaroida muutakin kun kakkuja! Ystävä on menossa naimisiin kesälllä 2015 ja niihin ollaan jo harjotektu erinäisiä koristeita.Tässä yksi, suodatinpussiruusut! Kaavat löytyy täältä ja ohjeita kattelin monenmoisia, mutta loppujen lopuksi muokkasin itelleni sopivaksi. Mutta en tietenkään niitä sitte älynnyt kuvata tai muuta. Värjäys tehtiin elintarvikevärillä jota oli sotkettu pieneen tilkkaan vettä ja se töpöteltiin pienellä pensselillä terälehtien päähän. Kokeiltiin myös sitä, että kastoin kok o ruusun varoen siihen väriin, en tkänny ko se levis jokisen eväät pitkin poikin. Värin kuivutta laittettiin vähäsen
Distress Sticklesin kimalleliimaa. Innostuin näitä tekemään sitten itellekkin ja söpöjä ovat. Tässä sitte mietitään jatkojalostusta, että miten eritavalla näitä voisi hyödyntää :)
Myös yhden kortin olen saanut aikaseksi! Hyvä minä! Ystävä pyysi tekemään hääparille kortin ja tässä se nyt on, korttitaskulla. 


Meidän vanha herrakin pääsi kuvatuksi ja oikein blogiin asti! Täyttihän se maaliskuun lopulla ruhtinaalliset 15 vuotta! Ja jos joku ei vielä tideä rotua niin tämä herra on Havannankoira joka on pitkäikäinen, perusterve, vilkas vintiö joka keppostelee joka käänteessä! Tämä vanha herra tosin ei jaksa enää ihan samalla tavoin temmeltää kun tuo nuorempi versio joka keppostelee sen minkä ennättää! Ja on muuten kerjäyksen mestari, osaa vierailta ottaa huomion mennen tullen ja palatessa! Hauskoja veijareita joita ilman ois tämäkin meidän elämä aika paljo tylsempää ;)


Sitten taas tähän väliin vähäsen kakkuja! On marjoilla, kermalla, voieliepäkakkua, texmexiä, kyllä näitä katsellessa jopa itellekkin iskee nälkä :D joten eiköhän oteta suunta kohti jääkaappia! Samalla voi mietiskellä, että mitähän herkkuja sitä pääsiäiseksi rakentaisi, koska emme lähdekkään minnekkään reissuun vaan olemme ja nautimme elosta kotosalla! Ja eipähän tartte huolehtia sairaalan etäisyydestä, joka mökillä ollessa on turhan kaukana. Vaikkei pitäiskään ajatella tuota sairauttaan, että tulkoon jos on tullakseen ni ei kuitennaan pie olla niin välinpitämätön. Kyllä me kesällä keretään mökkeillä ja käydä poroja kiusaamassa ihan kyllästymiseen saakka!
                      Soon kevät aluillaa täälläkin puolen suomea! Olin menossa leikkelemään vattupuskia ko rehottavat joka suuntaan vallaten puol pitäjää..totesin nä nähdessäni, että olkoot ja rehottakoot, kyllä tähän pihaan vielä sopii :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Kun ei vain jaksa!