Voi Oriflamen Passion ja Crohn! Ja vähä muutakin...

Soon kuulemma helemikuu pyörähtännä käyntiin! Ja voe mahoton miten ihana keli tänäänkin oli! Mhottoman mukava pomo sano, että mää kotios ja miehä läksin! Äkkiä kotio ja koirat matkaan ja lenkille...isäntä kans kuleksi matkassa ja oli niin mahottoman mukavata! Oikein keväistä...                                                               Oli tässä pari viikkoa sitten meillä tuommottet mäenlaskukisat ja kyllä voittajan on heleppoa hymyillä!! Villi veikaus, että kuka kisan voitti ;) Ei kuulemma niinkään taidoilla, mutta tyyli oli vähintäänkin omintakeinen :D


Yhen kakunkin oon kerenny väsätä tässä joutessani. Nyt on tuo muumi-aihe ollut kova sana ja pienten sankarien mieleen! Kakkua tehessä mietin, että tuleekohan tästä taaskaan mitään ja omaan silmään ois ollut vaika mitä parnnettavaa, muttako pien sankari näki kakun ja se hymy loisti kasvoilta, ni siinä oli vastausta kylliksi! Kakku miellytti saajaansa oikein toden teolla...ja makukin oli kohallaan!


Kuten jo moni muistaakin, olen ollut Oriflamessa mukana vuodesta -96...ja männä viikonloppuna oltiin Jyväskylän Paviljongissa Passion tapahtumassa. Päivä meni kuunnellessa puheita joita oli pitämässä aikamoinen joukko! Tuskin joka päivä livenä saa kuunnella Duudsoneita, Henkka Hyppöstä, Saimi Hoyeriä jne..
Ruokaa meille oli loihtimassa huippukokki Tomi Bjöck..
Paljastettiin uusia ihania tuotteita sekä tietenki matkakampanja! Josko ens kerralla oltas siellä matkassa ko Thaimaa jäi niin vähästä kiinni! 
Jos ittiäs kiinnostaa, että miten tähän piäsis mukaan ni kysele ihmeessä ;)Illalla sitten puettiin vähän sievempää ylle, nautittiin ihanaa ruokaa, juhlittiin palkittuja menestyjiä, joita me kaikki Oriflamessa olemme. Esiintymässä oli Jukka-Poika ja Paula Koivuniemi sekä mahottoman mahtavan naurattava Star Show Jarkko Tammisen ja Laura Voutilaisen siivittämänä! Noh, päivä meni yllättävän hyvin tuon mahan kanssa, mutta sitten illalla se riemastu tosissaan....Silloin taas kerran kävi mielessä, että miks juuri taas tänään..eikö nyt ois voinu olla ihan joku muu päivä tahansa...mutta milloinkas se oi hyvä päivä tän sairauden kanssa! Never! Mutta pitää olla iloinen, että pystyin oleen noinkin kauan paikalla...ei se nyt ole pahakaan jos puolille öin kykeni olemaan menossa mukana :D kyllä on valitettavan paljon niitäkin reissuja, jotka on jääneet kokonaan toteutumatta!
  Pitihän se seuraavana päivänä koettaa pitää ittesä hereillä ja kuleksia ulkoilemassa! Nytko oon löytännä tuommosen höpökanavan ko Instagram ni sinnehän pitää kuvia päivitellä vähän väliä...monasti kyllä kuvat kertoo enemmän ko tuhat sanaa...ja jos sitä joskus oppis kuvaamaan sillee, ettei ainakaan itteään hävettäs niin paljoa katella aikaan saannoksiaan :D

Pienen pieni mainos tähän loppuun!!

Ja jos satut kuleksimaan Facebookissa ni osallistu arvontaan Pieni Hattutehdas 
Kommentoi facebookissa kuvaan, että mikä olisi siun valintasi arvontavoittona, kangas ompelutarvike, myssykkä vai lastenvaate?  Arvonta suoritetaan perjantaina 13.2 klo 11! Arvontavoittojen määrä lisääntyy, mikäli kuva saa eilusti tykkäyksiä, kommentteja ja jakoja!
Tässäpä tärkeimmät tällä erää..tällee pikanen päivitys ja puolen tunnin kirjotus! Viettäkäämme mahottoman kivoja päiviä ja ollaan ihmisiks :


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...