Dove Oxygen & Moisture Buzzaus

Näin komeassa paketissa tuli buzzattavat Dove tuotteet!! Oli ihana yllätys ja heti sormet syyhysivät päästä eritavalla kokeilemaan tuotteita kun aiemmin. Olemmehan tottuneet tuotteet saamaan punavalkoisessa Buzzadorin laatikossa :)
Eli vinkkivitosena jo pakkauksen ulkonäkö tekee ihmeitä ja tuo mielikuvia!


Tuotepakettiin kuului Dove Oxygen & Moisture  shampoo ja hoitsikka mulle täysikokoisena tuotteina ja sitten oli monen mont paria kokeilusettejä joita jaoin saman iltana ystävilleni ja näin hekin pääsivät kokeilemaan tuotteita :D Kokeilun jälkeen jättivät pienen raportin buzzauksesta antamallani koodilla se ja oli siinä! Helppoa, eikö totta ;) Kyllä nyt sieki haluat päästä kokeilemaan tuotteiden buzausta ;)
Buzzadoriksi pääset oheisen linkin kautta!

Ainii, mit ite tykkäsin tuotteesta? Tykkäsin! Ja tykkään! Dove tuotesarja on kehittynyt huimasti alkuajoistaan jolloin petyin kovasti tuotteisiin! Vaikka käytänkin toisen firman tuotteita, tämä sarja ei jää joka kerta kaupan hyllylle! Suosittelen myös sinulle. Toki jos kartat silikonia syystä tai toisesta ni silloin ei välttis ole siun tuote. Mutta suosittelen aikakin kokeilemaan :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...