Tässä istun ja mietin...

Nonii..se on kesä ja kärpäset...ja rakeita tulee ja kylmää siihen malliin, että piti kaivaa pilkkihaalarit ja villasukat jalakaan! Mut pääasia on että on KESÄ!!

Oon taas melkein muistanut päivittää kuulumisiani..olevinaan ollut taas kiire...piti oikein luntata, että mistä viimeks oon höpöttänyt ja näköjään on leikkuulle menoa odotettu!
Leikkaus oli, tuli ja meni ja kuten kuvasta näkee niin hengissä ollaan! Paraneminen meni yllättävän hyvin j pääsiäisen jälkeen kutsui jo työmaa..Toki lopulliseen paranemiseen menee vielä jokunen tovi, mutta voiton puolella ollaan, tällä erää..
Patologi toki soitteli kolmisen viikkoa leikkuusta ja kertoi että onneksi olkoon, sinulla on myös endometrioosi joka aiheuttanut ahtaumat suolistossa...jippii!! Pari ärräpäätä pääsi ja muutama vee sanaa ja pari ässällä alkavaa...Ja toki se crohn myös jäi...vielä sopis pari dgtä ihan mallin vuoksi, ettei totuus unohtuisi ja ei olis elo tylsää...Kaippa se huomenna soittaa patologi siitä luomesta, et onneks olkoon, tällä erää voitit x sairauden! Niin ja työterveyslääkäri vois arpoa vielä neljännen pöpön..
Mutta tämä kai on sitä elämää vaikka välissä se pistää hatuttamaan!

Sit varmaan kevään aikana iski hullunlehmän tauti sekä joku kuutamohulluus...Vuokrasin Oriflamen edustajiani varten liiketilat Muuramesta 1.6 alkaen. Pietään koulutuksia ja muita ko toimintaan liittyviä juttuja. Pitkäaikainen haave siis toteutunut ja mikäs se on ollessa kun ite voi määritellä työajat ja muut jutut. Toki palkkatöissä edelleen kunnalla mutta koskaan ei tiiä, milloin työt loppuu...

Ps. Kas tullut joku aivopieru ja unohtunut tämä lähettää eteenpäin 😂😂 no laitetaan helteidentiteetti piikkiin tämäkin. Kiitos ja anteeksi!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...