Olen hengissä!

Huomasin, että yks vuoden takainen päivitys oli edelleen luonnoksena :D mut ei kai se haittaa et julkistaan nyt :D

Eikös se ole pääasia tässä kohtaa?! Tä?! HÄ?

Olin, kävin, näin ja koin sairaalan ihmeellisen maailman. Leikattiin, hoputettiin kävelemään ja kotiutettiin, näin niinko lyhyellä kaavalla ilmaistuna! Ja ei siitä juuikaan jäänyt jälkipolville kerrottavaa! Ja kaikki tähelliset kuvat pyörii instassa joten eipä siihen ole lisättävää :D
No niin luulis...par viikkoa leikkauksesta tuli patologin vastaus, että ullatus!! Sulla ei ne ahtaumat olekkaan Crohnin tekosia, sulla olla endometrioosi!! Jaa....ni mikä?!?! Parempi pöpö kun tuo alkuperäinen?! No eipä oikeestaan....moni endo potilas ottas ennemmin tuon crohnin...aikakin sillointällöin...Mutta onpahan löytynt syy niille muille oireille, mitä ei olla voitu laittaa crohnin piikkiin, tai korvien väliin...Ja mikä parasta nyt melkein 6 viikkoa leikkauksesta, on voinut syödä melkein vaikka mitä!! Eilen käytin naapuruston ja 6 koiran koiran kanssa saaressa makkaran paistossa ja nauttimassa ulkoilusta. Nyt jälkikäteen sitä vasta älyää, kuinka "rajoittunutta" elämää sitä on viettänyt ruoan ja muun suhteen, mutta kaikkeen tottuu! Ja nyt totutellaan tähän uuteen eloon.

Työt pitäs alotella saikun jälkeen huomenissa ja hlmöhän ja uhkarohkea olisin jos en sanis, että vähän jännittää! Miten kroppa kestää? Miten maha kestää? Kaikki pitäis kestää, muttako ei koskaan tiiä! Kenties vielä tukivyö huomenna käyttöön, leuka rintaan ja kohi uusia pettymyksiä!
 Ollut aikaa myös kameran kanssa leikkiä kun on ollut kotona 6 viikkoa....jos ei aikaa muuten saa kulumaan niin istuu pihalla ja räpsii mitä mieleen juohtuu! Toki suunnittelin, et sit saikulla teen kortteja, neulon, väsään kakkuja varten koristeita ja teen vaikka mitä! Öööö...mitä tein? Kolme ekaa viikkoa ryömin pitkin huushollia, aauyöstä ko rupes pukemaan ni ennätti ulos jo ilta-auringolle ja jos halus aamuks ulos ni varoiks kannatti pukeutua jo edellisenä iltana...Onneks edelleen asustellaan omakotitalossa ni ei oo ollut stressiä koirien pissilenkeistä...ovi auki ja toivottaa onnea!
 


 Mut kyllä on mahottoman mukavvoo ko kevättä ja kessää tekkee...en oo kyllä laittanut mitään kylvöksiä esikasvamaan, kai noita vielä kerkiää? Ja puutarhalta saa kivasti esikasvatettuja juttuja niin paljon kun vaan kukkaro kestää ostaa :D Mutta kai sitä pitää jotakin tässä orjentoitua tekemään senkin asian tiimoilta...jos ei muuta ni kasvattelee karvamatoja!!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...