Se on varman kevään merkki, keltaiset tulppaanit ja laskiaispullat! Toki mäessä ei käyty, mutta pullat on omatekemiä ja  hartaudella nautittuja! Kotosalla oltu muutama päivä, kun viime viikko kumpikin painettiin kieli vyön alla työmaasta toiseen ja välillä takaste pompaten! Mulla toki kroppa teki tenän, mutta sehän ei ole uutta?! No ei. Tietääpähän olevansa elossa kun aamulla ei tartte ku koetaa kääntyä sängyssä ni huuto pääsee! Arvele kuule jos joutuisit nipistelemään aamulla ittees et ootko hengissä? Tai kahtomaan peilistä, että näkyykö siellä ketään? Paljo helpompi tälleen, myös sille kaverille joka elää saman katon alla! Tosin en oo varma, että onko kovin otettu siitäkään jos viien aikaan metelöit ko päätä leikkattas ko toinen koettaa nukkua, että jaksaa aamulla lähteä ajamaan suomalaislle evästä pitkin poikin suomea? Luulen, että tuo puolison arvostus siinä kohti laskisi aika lähelle nollaa, jopa pakkaselle!
Mutta rekkelesken elämä on mitä on :D Ja mie luulen, että tuo ukko tykkä ku pääsee kotoa pois! Ajelemaan suomalaista idyliä pitkin poikin jossa rapa ja perkeleet lentää sikinsokin! Ainakin nyt viime viikkoina ollut -25 pakkasesta +10 asteen välillä lämmöt, niin kuskilla kun keleillä...Ah, kuinka kaipaankaan tuonne parin viikon taakse! En tuolloin noissa maisemissa tiennyt, että alkaa pisempi sairasvuodejakso! Joku ihme hyppykuppa iski ensin ihottumana, sen jälkeen meni keuhkot solmuun ja nyt sitten koetetaan elellä kortisonin, antibiottien ja avaavien inhalaattorien kanssa. Kohta viikko mennyt ja ei helpotusta näy...Liekkö kuitenkin niin, ettei mulla olekkaan huono kunto, kuten olen aina sanonut, vaan et mulla onkin vielä jotain vikaa tuolla keuhkoissa..no vielähän tähän joku dg sopisi! Ihan vaan muiden kiusaksi!
Harmittaa vaan kun on vähä niinko kaikki jäänyt tekemättä, mutta pitäs jaksaa ajatella, että lepo tekee hyvää myös minulle, joka ei pysy hetkeäkään paikalla..mut toisaalta tähän ötväilyyn vois tottua ;)
Aamusta pitkään sängyssä, siitä kohtalaisen hitaalla tempolla sohvalle ja iltapäivällä kääntää kylkeä!
Mutta tästä noustaan ja sit painetaan seuraavat 10v ilman lepoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)