Kreikka kuvina!
Koetan pitää jorinat nyt lyhyenä, muuten tästä tulee ihan jäätävän pitkä horina!! Kuvia olis vieläkin enemmän, mutta tietosuojan vuoksi en niitä julkaise täällä ;)

Tästä se alkaa! Elämäni eka lento ja pelotti niin maan p*****! Terminaalin vessa ja portaat tuli tutuiksi kun viipotin eräänkin kerran ko paikkaan :D Päästyäni koneeseen, kourallinen purkkaa naamaan ja odottelemaan, että tippuuko se purkki nyt vai heti!
Piti koko matkan pitää lentokone ilmassa, hirvee homma!
Ja tottahan toki lentomatkaan kuului myös lentolounas...ja arvatkaas pari kertaa, että arvasinko syödä :O No en!! Vähä maistelin, mutta voin rehellisesti kertoa, ettei tästä eväästä voi antaa syväluotaavaa analyysiä koska en muista, että maisuiko miltä :D


 Hitto, nyt me tiputaan viimeistään!! Tästä ei tuu mitään!! Ilmakuoppia oli matkalla ja eikö tää hiton purkki voi lentää suoraan, pitääkö sen mutkitella jolloin olin vähintään varma, että meihin osu meteoriitti ja me taas tiputaan.
Mutta ei, hyvinkin laskeuduttiin kuulemma nätisti, vaikka ite olin varma, ettei tässä purkissa jarrut toimi ja ollaan jossain kalliossa nenä edellä!

Ps. Kukaan ei kertonut, että seuraavaksi olis bussimatka! Enhän ole ikinä matkustanut ko hökötyksellä...sen verta stressiä pukkas, etten ees kuvia kerennyt ottaa matkalla kun kuski ajo kuin heikkopäinen ja ei siellä ihan joka mutkassa niitä kaiteita ollut :OHengissä selvittiin hotellille, joka on Atlantica Imperial Resort 5*  joka kyllä oli aivan mahtava paikka! Siistiä ja lämmintä! Eka kommentti tais olla perisuomalaiseen tyyliin "ei ***** mitän mahtava paikka :D 
Ohessa muutama kuva hotellilta ja rannalta!


Iltasella meille tarjottiin tervetuliais-illallinen naapurihotellissa tien toisella puolen! 
Puitteet täälläkin oli mahtavat. Meidän pöydässä  istui Kreikan Oriflamen toimitusjohtaja Konstantinos Marinakis sekä hänen puolisonsa. Myös heidän pari Aluejohtajaansa oli mukana. onneksi muut hoiti puhumisen, kun minä vaan hölmötin suu auki katsellen kaikkea mitä ympärillä tapahtui!  


Päivällisen päätyttä palasimme omalle hotellille ja äimäilimme hotellin parvekkeelta alapuolella avautuvia maisemia ja kuunneltiin elävää musiikkia jota taisi olla melkein joka ilta!

 Jokusen kunniamaininnan ko hotelli saanut ;)


 Pari kuvaa myös hotellin sisältä...Löysimme paikallisen drinsubaarin. Siellä oli happy hours menossa (joka myöhemmin osottautui, että on kokoajan ;) ) jossa sai 2 drinksua yhden hinnalla. Mehän aateltiin et otetaan jokaiselle yksi drinksu...no ei mennyt ihan putkeensa :D Jokaiselle tuli sit 2 drinksua joten loppupäivän shoppailut meinä vähintäänkin rattoisasti!

 Tien toisella puolen oli aivan mahtava ruokapaikka! Nikos Restaurant Kolympoa joka kannattaa käydä jos matkustelet noilla main! Antaa kuvien kertoa puolestaan ;)Muiden mennessä Viinitilalle tutustumaan, minä ummikko ulkomailla päätin siippani kanssa tutustua seudun muihin juttuihin. Hillppastiin rantaa pitkin toiselle rannalle ja kukkuloille kattelemaan, että mitä näkyy! Maisemat oli aivan mahtavat! Pieni ukkosen jytinä aiheutti vähän harmaita hiuksia, että tuleeko päälle vai ei...mutta päättikin häiritä niitä viinitilan tutustujia ;)

 Samalla kukkulalla löysimme hylätyn hotellin. Olisko meidän hotellilta vajaa kilometri tänne matkaa. Täällä varmaan tälläinen kulttuuri, että kun toiminta tms päättyy, ei haluta vanhaa kuljettaa mukana, kaikki jää just siihen. Kukat kukki valtoimenaan, linnut teki pesiään ja tunnelma oli seesteinen! Mutta en kyllä pimeällä tonne menis :D  


Eka pakollinen ötökk päivitys :D Oli muuten ihan kohtalaisen kokosia muurahaisia :D
 Keskiviikkona sitten taas bussin kyytiin!! Hra Crohn oli sitä mieltä, että bussiin ei mennä, mutta kyllä me sinne sit könyttiin. Lindos oli määränpäänä. ihanan pieni idyllinen kylä jossa oli vaikka mitä kivaa
Torstaina kutsui Rhodos (ja taas bussilla matkustelua)! Kipastiin vanhassa kaupungissa ja pikaseen myös uudessa kaupungissa. Oli vilskettä ja vilinää, kun oli tottunut vähän verkkaisemaan eloon ja oloon. Ja oli muuten lämmin!! Tänne kulkiessa kannattaa varata pikkurahaa, koska joka wc oli maksullinen. Onneksi tuo crhon ei pahemmin oireilut, olis tullut pelkästään sen takia kallis reissu :D :D Tämän kuvan tarina on se, että heti kun ekat putiikit tuli vastaan, sieltä tulla tupsahti suomalainen takkikaupan pitäjä joka pyysi koko porukan Ouzolle ja limulle. 
Hyvin myös kantaväestö osasi suomea ja hyvin äkkiä itteäni rupesi ahdistamaan se kokoaikainen tuputus kävellessä kujia pitkin. Osa oli niin röyhkeitä, että käsistä koettivat repiä just heidän kauppaansa/ravintolaan! Otin äkäsen suomalaisen vaimon ilmeen ja juputin eteenpäin. ei kukaan enää uskaltanut kysellä mitään :D 


 


 Illalla hotellilla! Taisi olla kreikkalainen ilta kyseessä. Siellä oli tapana, että jos joutuu pöytää odottamaan, saa skumpat! Noh, Mikäs sen mukavampaa päättää ilta ;)
 Oriflamen Gaalailta perjantaina omalla hotellilla! Aika nättiä taas :) Joensuun ja Jyväskylän  tyttösen Merjan hellässä huomassa! 

 Ja sit meidän ihana Marjo tupsahti kuvaan :)

 Isäntä kiels ettei tätä saa ottaa lemmikiksi, eikä myöskään reparoida, että mitä sen sisällä on :OSain myös yllättäen palkinnon reissulla! Olin sijalla 3 Rhodos matka kampanjassa! eli jotain tehty oikein kun nin minua muistettiin :D 

Vimeinen päivä Kreikassa. Huone luovutettiin kelo 12 ja piti miettiä, että miten loppupvä kuluteltaan! Päätimme siis taas kerran bussilla lähteä etsimään rakkauden/nuoruuden lähdettä! 

Epta Piges eli seitsemän lähteen alue sijaitsee pienen Archipolisin kylän lähellä. Metsäisellä alueella sijaitseva Epta Piges on Rodoksen tunnetuimpia luonnonnähtävyyksiä ja legendan mukaan rakkauden tai nuoruuden lähde.

 
Jokusen verran siellä oli myös ankkoja ja riikinkkoja
Reissu oli mahtava loppujen lopuksi, vaikka joka päivälle oli aktiviteettia ja eilen kotiuduttua oltiin molemmat ihan kuolleet. Muistojen lisäksi sain allaspojilta postia melkein joka pvä ja mukana saattoi olla drinksuja tai koruja ;) Eli ekaksi ulkomaanmatkaksi aika nappi valinta. Eli ei olla turhaan tehty Oriflamen hommia kun tälläisiä bonuksia tipahtelee! Nyt sitten suuntamme katseemme uudelle reissulle joka vuoden päästä saattaisi olla melko samoissa maisemissa, mutta risteillen ;)


Kiitos kun jaksoit lukea/katsella vaikkei tästä nyt lyhyt tullut hyvällä vapaala tahdollakaan :D 
Ihanaa Juhannusviikkoa vaikka nyt taitaa vettä tulla kaatalamma, mutta nyt just ei haittaa ;)
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Kun ei vain jaksa!