Miks ihmeessä?

Niimpä! Hyvä kysymys! Miks ihmeessä teen just tätä hommaa, enkä ole muualla, kenties leveämmän leivän ääressä, varmojen tulojen lähteillä? Miks ihmeessä??

Eihän se ole edes oikeaa työtä, sehän on VAAN akkojen hömpötyksiä! Opiskele itelles ees kunnon ammatti! Niih...olenhan vasta opiskellut 6 ammattia...
Et sie tuolla elä, häpäset vaan ittes! 

Näitä kysymyksiä ja toteamuksia kuulee edelleen usein, jos ei päivittäin niin ainakin viikottain!
Mikä ihme siinä Oriflamessa nyt niin kiehtoo, sehä on puhdasta pyramidihuijausta koko lafka, ihan niinko ihan KAIKKI verkostomarkkinointi! Niimpä niin, kylläpä kyllä, juupati juu!

Hymyile siinä sitten ko hangon keksi ja perutelet vastaväitteitä suu vaahdossa, että ei, en oo viemässä sun mummolta hampaita ja perintö kalsareita ja ei, en ole tyhjentämässä ainakaan sun tiliä! Ja kyllä, eli ei, en ole ajamassa mersulla sun ohi noka pystyssä sen takia, että saatat ite innostua tilaamaan sen palasaippuan minulta! 
Ja voi herranjee ko saatan nyt olla sellasila tuloilla, että takuulla kierrän verokarhua kolmesti ympäri, en maksa veroja ollenkaan ja mulla on niin paljon pimeää työtä, että omakin pää pimenee! Kyllä, just näin! Mistä tiesit?? ...hohhoijakkaa taas...

Ainii ja ne matkat, ei nyt mikän firma maksa ulkomaan matkoja kelleen...ei ainakaan puolisolle ja jos maksaa ni ei ainakaan 5 tähden hotellia ja jos sen maksaa ni ei ainakaan saa aamupalaa ja jos sen saa ni ei sielä ainakaan rantaa ole...nii, mitäpä siihen lisäämään? 
Ja sit vielä ihmetellään et miks ihmeessä mie tätä teen???

Ja voi hyvänen aika, sehän rikastuu nyt ihan mahottomasti kun se antaa ne ilmaset lahjukset eteenpäin. Kun ei reppana enää raski ostaa mitään kun on se Oriflame noussu päähän! Ja kuvitella, sillä on vuokrattuna tilat missä se tuota pyörittää!! Kyllä se raasu nyt kuvittelee itestään ihan liikoja!! Ja ne prooviisiot, oon kuullut et ne ne vasta huijausta onkin (nii, oha se...mistä lie se -28 ale tulenee, taivaalta) ja että siitä sais MUKA palkaakin!! Ihan huuhaata! (niih, jopa kaks kertaa kuussa napsahtaa tili...kai se sekin tuloo taivaalta)
Edelleen, miks ihmeessä teen tätä?

En mie vaan jaksais ihmisten kanssa olla, pelkästään jo oma naama ärsyttää...Enkä mie mittää tiiä meikeistä, suihkussa käyn (nii, meillähän on vaan kaikki tarvittavat tuotteet vauvasta variin) ja hääpäivänä laitan hajuvettä! 
Ja hirveen hankalaa joku interneetti josta tilata!! (nii, kun eihän meillä voi tilata edustajalta, näkee tilaukset ja kertoo kylillä)

Ja mitä ihmeen koulutuksia?! Niissähän saattaa jotain oppia :O
Ettei se vaan taas rikastuis jos mie semmosissa käyn? Mut jos ihan vaan vähä uteliaisuuttani kävisin? Ja jos ihan vähä tilaisin? Ja jos sitä esitettä näyttäsin tuolle naapurin Irmelille, ostas vaan ainakin viidellä kympillä niin saisin juhlamokka rahat!! Mutta enhän mie nyt takuulla kerro muille, että oon tämmösessä mukana! Luulevat vielä vaikka mitä!! 
Niimpä niin! 

Ja koittaa se päivä, että ollaankin oltu mukana vuosia ja edetty edustajasta bisness classiin, siitä loikattu tiiminvetäjäksi ja myöhemmin myyntipäälliköksi. Tavoitellen isompaa titteliä. Välillä ollaan kompastuttu, tiputtu tasoilta, kirottu niin maan perkeleesti kun kaikki on päin mäntyä, mikään ei onnistu ja kaikki on päin hornaa! Ja yksi aurinkoinen päivä sulle tulee puhelu, saako sun kautta tilattua? Voitko pitää teidän tiloissa meille meikkituokion? 
Neuvotko, miten pääsisin tiimariksi?

Kiitos muru, jaksat tehdä hommia sairaanakin, olet  auttavainen omillesi, jaksat kannustaa ja innostaa! Täten päästiin yhdessä lomalle.
Kiitos emo kun kuuntelet, neuvot, tuuppaat  hellästi eteenpäin, välillä toruen, mutta olet läsnä! Olet ihminen! Olet innostava, kannustava! Mitäpä tähän enää osaa sanoa!

Siksi tätä minä teen!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)