Metsäkauris

Tänään on ollut hyvä päivä, vaikka aamusta näytti siltä, ettei meidän karkulainen taida selvitä elävien kirjoihin. Oli yöllä oksennellu pari kertaa, hokasin sitten myöhemmin, että nehän oli karvapalleroita eilisen puhdistuksen jäljiltä. Ruoka on siis maistunut jo iltapäivästä kunnolla, mitä nyt vatta vielä sekasi, mutta eiköhän se siitä.

Tänään oli kyllä ihmetystä kerrakseen..meidän pihalla seiso sellasia otuksia joiden olemassa olon tiesin, mutta en ollut nähnyt livenä, ainakaan näin läheltä. Oli kyllä komea metsäkauris pariskunta. Sen verta harvinaislaatunen tapahtuma, että piti ihan kuva ottaa..tai no parikin :) Ja samalla tuli todettua, että ihmeen hyvät kuvat ikkunalasien läpi...

Tälläinen jökötti kukkapenkissä :)

Ei huomannut kauralyhdettä...
Ei tämä päivä mennyt ihan kokonaan katellessa luonnon ihmeitä..piti edelleen muutama kortti väkertää, läheneehän korttien edullinen viimeinen postituspäivä vääjäämättömästi ja peruuttamattomasti.
Vanhan ajan joulupukki, eiköhän näillekkin löydy postituskohde

Leimalun saloja


Tämä taas kenottaa, vaikka ladattaessa oli suorassa O.o

No ei se ole niin justiinsa jos kuvat vähä kenottaa....Mutta joulu se vaan tulee, ihanata. Piti käydä hakemassa leivonta tarvikkeita taatali (tilauskakkuja) ja hedelmäkakkuja varten sekä piparitalolle taikina. Talolle en viitsi tehdä taikinaa, sen voi ostaa kaupasta, mutta ns syöntipipareille on vanha ohje, joka on kulkenut kauan mukana. Huomenna siis pääsee maistelemaan pipareita ja virittäytymään takan loisteessa jo hiukkasen joulutunnelmaan :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...