Tapania :)

Se on Joulukin jo melkein selätetty, tänäkin vuonna. Olihan se taas kerran erilainen ja tuntuinen, johtuen muutosta omaan omakotitaloon jne jne. Joka joulu se pieni haikeus hiipii mieleen, menehtyihän äitini äkillisesti juuri ennen joulua sairauden runtelemana. Siellä se joissain tähtenä katselee ja ihmettelee tyttärensä toilailuja :)
Kyllä sitä varmaan tuli kilttinäkin oltua, kerta pukkikin kävi kylässä, paketteja ei ollut montaa, mutta sitäkin tärkeimpiä ja tarpeellisimpia. Niinhän se on, että ei se määrä vaan laatu :)
Nyt ruvetaan odottelemaan vähitellen vuoden vaihtumista ja samalla miettien, että mitähän se tuo tullessaan? Toivottavasti ei ole yhtä vaiherikas kuin kuluva vuosi. Vaikka niinhän se on, että se mikä ei tapa, se vahvistaa :)
Tämän myötä kaikille rauhallista Tapania ja vielä rauhallisempia aleja :)

Kommentit

 1. Täällähän, vai pittääkö sanoa Tiällähän onnii, ihania kortteja :) noista hiirulaisista minä tykkään korteissa, mutta en kotonurkissa.
  Alet saa olla minun puolestani käymättä, mummi-immiselle on roinaa kertynyt liian kanssa.

  Nautinnollista vuoden vaihdetta teidän porukalle.
  Ja oikein hyvää vuotta 2011.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos kommenttiloistas mitä ruapustit miulle, Anteeks vua ku tämä vastas kesti tuas näin mahottoman kauan ja onnee teillehi tälle "loppuvuojelle" 2011

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Kun ei vain jaksa!