Se on kesä kauneimmillaan ja kukkeimmillaan. Itikoita pirusti paarmoista puhumattakaan, mutta ei anneta sen häiritä, sillä onhan suomen kesä lyhyt ja vähäluminen. Muutama viikko mennyt tähystyksen jälkeistä elämää ja vähitellen elämä voittaa ja kenties lääkkeetkin puree. Pahoinvointia solusalpaajat on aiheuttanu pari kertaa mutta ei vielä ole yltä asti tullut ja tukkaki on vielä päässä, joten kyllä tämä ihan hyvältä näyttää :) Mutta ettei menisihan valitukseski niin olen tehny pari korttiakin :) Tuli tilausta muutamalle rippikortille, joten tein työtä käskettyä :)


Tämä kortti taas kenottaa, mutta eipä maha mittää...Tämä söpöliini meni hyvälle ystävälleni jolla oli vast ikkää synttärit. Ihan hänen näkönen tyllerö sekä lempivärit. Melko onnistunut suoritus. Leimasin kuva ei ole omani, vaan olen saanut joskus Koukussa kortteihin salaisen toiveen kautta ja näin se pääsi viettämään uutta elämää :)

Lisää rippikortteja. Tämä leima löytyy omasta takaa. Kuten myös perhosstanssi (Spellbinders, kolmen perhosstanssit paketti) Kuvio kiuhkura stanssia olen lainannut Inniltä jonka kanssa muutenkin sillo tällö lainaillaan sellaisia juttujamitä ei itsellä ole. Tätä kyseistä stanssia kyllä itsekkin havittelen itselleni joten kuha sellanen tulee vastaan oiki hinnoin, mahtaa se löytää tiensä minunkin valikoimiin.
Tässäkin leimasinkuva on Inniltä, mutta sentäs stnassikuvio taustalla on omani :D valitettavasti nää värit ei näissä kuvissa oikein ole sitä mitä ne on todellisuudessa, mutta eihän kaikkea voi vaatia :)

Kiitos kun jaksoit taas käydä sivuillani ja oikein ihanaa kesäpäivää juurikin sinulle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...