Syyskuun kuulas ilta, aurinkoisen päivän jälkeen ei voi illalta muuta toivoakaan. Veden rauhoittava lorina suihku lähteessä, myrskylyhtyjen loiste, saunanraikas olo ja kuumaa juotavaa mukissa, villasukat jalassa, shaali harteilla, kuistin katveessa. Tällä hetkellä taas huomaa nauttivansa pienistä asioista....Noh, miksi nyt taas? Kävin taas viikon viettämässä keskussairaalassa Crohnin paheneminen takia, tuli muuten taas aika puskan takaa. Menin paikalliseen TK:hon otattamaan pika cerpin...no se meni taas omilla luvuilla, eli heidän mittarit ei rittäänyt taaskaan tähän operaatioon. Noh siitä suorinta tietä taas sairaalaan...siellä saiki sitte taas ootella koko rahan edestä. Olin ensiavussa 20:30 ja osatolle pääsin klo 1 yöllä. Olivat taas kerran unneuttaneet sinne aulaan istumaan. Kävin sitte yön viettämässä siellä ja sieltä siirryin osastolle loppuajaksi. Lomaksi sitä ennemminki ois voinu sanoa. Makasin osastolla ja ainoa mitä tekivät, oli aamusin verikokeet ja yksi vatsaultra...niin ne kylläitekki sano, että lähinnä seurannassa....
Noh, tällä ajalla ois ollu yks työssäoppinen, toiseksi viimeinen. Mutta se jäi nyt suorittamatta. saa nähä miten vaikuttaa valmistumiseen, vai vaikuttaako mitenkään? Se jää nähtäväksi.

Noh, saikulla ollessa olen muutaman kortinkin jo tehnyt ja joulukortti sesonki on korkattu! Ensimmäiset kortit jotka sain aikaseks, meni saman tien, joten nyt tarttee varmaan tehhä ihan urakalla...ja myönnän, en ole tarpeeksi ajoissa tänäkään vuonna liikkeellä tässäkään asiassa. 
Ensin kuitenkin pari muuta korttia...Nauti ja kiitos käynnistä :)
.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Kun ei vain jaksa!