Helmikuussa...


Ristiäiskakku


Niin sitä vaan valmistuttiin lähihoitajaksi, vaikka välillä usko uupui ja toivo petti, mutta niin vaan tämäkin lahopää sai valmiin paperit! Ja kyllähän sitä sietää siitä olla ylypiä. Kyllä tällä ammattinimike hässäkällä luulis töitä irtoavan, edes jostakin. Tosin enhä mie just ny tartte, koska olen TEVillä töissä siinä samaisessa paikassa, missä suoritin viimeisen työssäoppimsen ja näytön. Työ on ollu todella mielenkiintoista ja antoisaa. Näkee ja kuulee kaikenlaista ja ennenkaikka oppii! 
Ja onha se ton sairaudenki kannalta päivätyö nyt aika hyvä homma. Ei tartte pelätä, että hoitotoimenpiteen ollessa kesken, jätän jonku mummon tai papan siihe keskenään odottelemaan kun ite kiirehdin lähinnä tornaadoa muistuttavalla nopeudella vessaan....

Nyt joku ihmettelee, miten toi kakku liittyy tähän? Noh, ei oikeastaan mitenkään muuten, että vanha koulutoverini pyysi tehdä hänen poikansa ristiäisiin kakun ja tässä ne ny on :P Oikeastaan oli mukavaa tehdä piiiiitkästä aikaa tilauskakkua...sai vähä miettiä täytettä, koristelua ja miten sen toteuttaa. Vaikken Leipuru/kokki hommia enää tee työkseni, niin näin näitä ammetteja on mukavaa pitää yllä. Ja kyllähän näitä taitoja saa pitää nykysessä työssäkin, kuitneki teemme ruokaa viikottain ja leivonta on monelle mukavaa harrastetta, joten ei noi aikasemmat koulutukset ole voinu kamalasti mennä hukkaan!
Pojalle kastekortti
Sekottelen näitä muitaki tekeleitäni tänne tekstin sekaan kun en nyt jaksa sen kummemmin joka kortin kohalla käydä selostamaan, että mitä oon missäki teheny ja miks..Supaiha sitä sitte kysellä jos jotakuta kiinnostaa niin mahottomasti :D
Tässä samalla kirjotellessani mietin, että lukeekoha näitä blogeja oikeastaan kukaan? En itsekkään monenkaan juttuja enää seuraa... :( pahoitteluni siitä. Toisaalta, nämä on kyllä aikamoinen ja kiva paikka purkaa omia tuntojaan..Joskus jopa terapeuttista, kirjotella syvimpiä tuntojaan, ajatuksiaan ja huomata kirjoitusurakan jälkeen, kuinka olo onki parempi, kenties virkistynyt jopa helpottunut! Ei tähän hommaan tartte olla mitenkään erityisen lahjakas...koha kirjaimia suurinpiirtein ymmärrettävässä järjestyksessä latoo menemään...ja loput on sitten lukijan vastuulla! Eikä se ymmärrettävyyskään ole kaiken A ja O..koha itte tykkää ja on tyytyväinen ni sillä mennään.
onnittelukortti   


Mistä tietää, että kevät koettaa? No ainaki siitä ku keskussairaala muistaa kaikilla kivoilla tutkimuksilla, joita se tykkää laittaa peräkkäisille päiville, vaikka ne vois ihan hyvin olla yhtenä ja samana päivän. Ei tarttes monena päivänä mennä kidutettavaksi...Onhan se hyvä, että ne tutkii, mutta olla ny kolmatta vuorokautta syömättä, että saavat joka reiästä tunkea sun vaikka minkänäkösiä välineitä, joha se syö vahvempaaki naista, saati meikeläistä! Toisaalta, olis oikeen kivaa, että saisivat nyt (lopultaki) tolokun, että mikä kenties mulla auttas tähän sairauteen, vai auttaako mikään. Viimesen vuoden aikana sopii varmaan yhteen käteen ne päivät, jolloin on ollut ns terve päivä...no joo valehtelin, kyllä niitä varmaan on se 10 päivää.Mukavaa kun kevät tulee, multasormia syyhyttää ja auringon valo saa kumman iloiseksi. Päivä jatkunut ihan huomattavasti, ei ole kahta pimeää enää vastakkain. Töitten jälkeen näkee ainaki ne lehmän kokoset villakoirat, jotka jäi autuaan tietämättömiin vielä kk sitte...Myös epämääräset lähmäjäljet ikkunoissa kertoo omaa kieltään, tai ainaki sen, että talossa on koiria, erikokosia koiria ja sen, että ne tykkää väijyä viattomia ohikulkijoit, lintuja, lumihiutaleita, kissoja, vihreitä pieniä miehiä sekä muita minulle tuntemattomai otuksia, joita meidän koirien mukaan kulkee ihan kokoajan pihapiirissä.      


      
Kirjakortti

Kevään edetessä, lähmäjälkien lisääntyessä odotamme mielenkiinnolla koiranp**** keskustelun kiihtymistä, kissojen mourujaisia, lumen liika nopeaa sulamista sekä tietenkin monen muun yhtä tärkeän keskustelun aiheen viriämistä. Johan tässä onki hetki ollu hiljasta ko suomi sai ko saiki pressan, kenenkää ei tarttemu muuttaa ruottiin, eikä miettiä sitä, kumpi pitää pressan juhlissa hametta :D 
Näihin kuviin ja tunnelmiin! (ja kai tässä kohin pitänee kiittää sinua, joka jaksoit loppuun asti ;) )

Kommentit

  1. Ihan kakku ja kauniita kortteja! Onnittelut valmistumisen johdosta!
    Mä ainakin käyn välillä lukemassa sinun kuulumisia. Olet vaan mun oloinen ihminen, vaikka vain netistä sut tunnen.
    Sitä kevättä ja parempaa olohan mä vaan toivottelen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis :) Anteeksi etten aikasemmin vastannu, mutta en hokassu, että joku kommentoi...kevät tosiaan on jo pitkällä, melkein kesän kynnyksellä ollaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I