Lokakuun ajatuksia
Niin se vain kesä meni, ilman sen suurempia luomisen tuskia. Nyt tosin on luomisen tuskaa, pitäs jotakin järkevää kirjoittaa, mutta tuntuu, ettei tässä nyt kamalasti ole asiaa..mitään ei ole tapahtunut ja kuitenkin on paljon, mutta miten niistä kirjoittaa vai kirjoittaako ollenkaan?

Piti oikein nukkua yön yli, josko sitä jotakin viisasta päässä pöhisisi, mutta ei taida olla vaikutusta :DNiin johan minäkin olen sitten työn syrjässä kiinni! Samaisessa paikassa, missä tein kouluaikana viimeisen tutkintotilaisuuden (näyttötutkinto). Työpaikkanihan on päihteetön, yhteisöllinen asumisyksikkö jossa on päiväkeskus jossa minä toimin ohjaajana. Niin ja minähän sitten vielä opiskelen työnohessa päihdeohjaajan ammattitutkintoa, vaikka niin vannoin tammikuussa, ettei enää koulun penkille...never ever...ja tässä sitä ollaan! Voi ihime ja kumma. Mutta ei se oppi ojaan kaada, edes minua! Ja mielekästä opiskelua ainakin vielä ollut (se kaksi päivää mitä olen ollut) Niin ja koulun penkillä ei tartte olla ko parina päivänä kk:ssa, eli ei paha nakki!
 Niinko kuvistakin näkyy ni elukat voi hyvin! Uusia koiratuttavuuksiakin on pojat ja tyttö saanut, ihmisistä puhumattakaan! Kyllä ne hyvät ystävät on elämän suola! Vaikka näin "vanhemmalla" iällä uusien hyvien ystävyys suhteiden luominen on jo vaikeaa, niin onneksi silloin tällöin löytyy joku helmi. Ja kuitenkin vielä olen aika "uusi" täällä puolen suomea niin on oikein mukavaa saada uusia todellisia ystäviä. Ja korvaamaton apu ollut tämän sairaudenkin kanssa. Ei pelkkä Foorumi riitä, vaikka hyviä neuvoja ja apuja sieltäkin on saanut, mutta on se ihan eri juttu haastella ihan livenä, oikean ja todellisen immeisen kanssa!


Mustiksen kaveri Rinna
 On ollut hyvinkin laiskan pullea kesä ja alkava syksykin, ei ole montaa korttia syntyny, muusta askartelusta puhumattakaan! Mutta jotain sentäs joita sitten voi ihailla alapuolella! Ja näissä korteissa on harjoitelutu promarkkereita sekä pari kuvaa on ystävän kätköistä! Antoi askartelutarvikekita työpaikalle ja siellä oli välissä pari hänen värittämää kuvaa joille annoin uuden elämän!


Tämä poika on Irenen käsialaa, muuten minä väsäsin siitä omannäköisen...Promarker harjoitukset jatkuu sekä kamaran käyttö! Ei juurikan kimlateet näy!


viime joulusta jäi varastoon parit kuvat pyörimään, joille en aikasemmin ole keksinyt "käyttöä"! alla oleva kakkupaperi on oikeasti kullan värinen, mutta sävy ei miellyttänyt allekirjoittanutta, niin käänsinpä sen sitte toistepäin...
Harvinaisen "simppeli" kortti mun tekemäksi, ei juurikaan mitään, mutta uskosin, että tämäkin kortti löytää uuden kodin!Ja pitäähän se muutama tuikkukorttikin tehdä! Tai voi noihin rasioihin laittaa mitä tahansa, ei se ole pakko tuikkuja laittaa! Tässä tämä tyttönen on myös Irenen käsialaa, jotan en raskinu hävittää, vaan annoin uuden elämän näin! 

Uusien stanssien kokeilua ja ei ehkä niin onnistunut kortti, mutta niinhän se menee, että mistä ei itte tykkää, joku toinen on sitä  mieltä, että maailman ihanan kortti!Tässä tuikkukortissa on oma tekosta marmoroitua paperia, joka on aika hauska mutta haasteellinen käyttää. Tämäkin tonttu tyttö on Irenen puuhalaatikoista poimittuja! 


Kiitos kun kävit kurkkimassa! Muista kynttilät ja villasukat!
LOKAKUU
Jos olet syntynyt lokakuussa,
saat lahjaksi taivaan tähdet.
Saat lahjaksi kirpeän syksyn sään
ja järven pintaa peittävän jään.
Kun aamulla ulos lähdet,
muistathan: On uusi jää
hirmu, hirmu pettävää!

(ote Upponallen kuukausirunosta)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)