2013 alkuvuoden korttisaldoa


 Kortteilutauon jälkeen päivitän nyt näitä mun tuotoksia, joita ei tosin ole montaa, mutta vähitellen, vähitellen :)

Ensimmäisenä tilauskortti on eläkkeelle lähtevälle apteekin tätille, jolle puutarhan hoito, kesä ja joulu on tärkeitä..tälläisen sain aikaseksi.Kortissa piti ilmetä myös oheinen "lauseen pätkä" Aina kesä ja kokoajan joulu! Värittelin erilaisia leimakuvia, leikkelin ne pienemmänksi ja liimailin kokotarrapaloilla!
Ystävä pyysi minun tehdä kortti, jossa oli jo vähän enempi haastetta! Hänen ystävälleen oli tullut sijoitusvauva ja heillä ennestään on jo kaksi tyttöä ja poika, jotka tuli näkyä jotenkin kortissa. Näkemykseni asiasta ja tilaajan mielestä oli juuri eikä melkein sellainen kun hän oli ajatellut :) Pääsi muuten Lidlinkin kukkaleikkuri taas käyttöön :)


Pari korttia tällä ihastuttavalla naisleimalla...saattasin jopa itselleni tämän hommata, jos jostakin tulisi vastaan. Saa aikaseksi hyvinkin elegantteja kortteja!

Pari korttia vauvalle, tytölle ja pojalle...

 Ja lopuksi kolme naisleimalla tehtyä korttia melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen!


Pahoittelen osan kuvian pientä kokoa, muttakun tämä herjaa kokoajan liian suuria kuvakokoja :D Mutta ei ainneta sen häiritä meitä. Kenties seuraavalla kerralla olisi pari pääsiäiskorttia päivitettävänä. Kiitos kun kävit ja mukavaa alkavaa kevättä!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...