Se on kevät, melkein...

Havahduin aamusella kaffekupposen ääressä, että ollaan menossa ja maaliskuussa ja pitkällä! Pakkasmittaria tutkiessa ennemminkin luulis, että vastahan tässä helmikuuta vietetään. Monena aamuna on tullut ihalitua ikkunasta pakkasen huurruttamaa maisemaa ja kynttilälyhtyjen kuurankukkia. 


Alkuvuosi on mennyt sujuvasti töiden ja opiskeluiden merkeissä ja en muistanutkaan kuinka haasteellist aon yhdistää koulu ja työ, muusta elämästä puhumattakaan. Onneksi kumpainenkin on mielenkiintoista, katkaisevat sopivasti toisensa. Ja niinhän ne viisaat sanoo, että ei oppi ojaan kaada. Ei edes minua :D
Crohn on kulkenut siinä sivussa, sujuvasti mukana! Välillä enempi oikutellen kuten murkkuikäinen kuunaan ja välistä on hyvinkin rauhallista.. Remicadea menee edelleen, solusalpaajaa unohtamatta. Olen voinut pari vuotta sitten paljon huonomminkin, joten on syytä olla kiitollinen, että näinkin hyvässä tilassa mennään!
 Kuten kuvistakin huomaa, elukat voi aksusti :D Jopa meidän vanhus Roope on hyvin jaksanut jolkotella mukana (kuvissa valkoinen havannalainen) Nyt pääsiäisenä tulee kunnioitettavat 14 vuotta mittariin! Kissakin on tottunut häkkielämään vallan mainiosti. Ja oikeastaan näin on parempi. Tässä meidän takametsässä liikkuu ilves-perhe, joten kissa vapaana ollessa olisi jo kenties joutunut parempiin suihin!


Niin ja kortteilukin jo vihdoin maistuu, jos tahot katella niitä, palaa edelliseen kirjoitukseen. Pieniä hankintoja tullu tehtyä, minun budjettihan ei muutenkaan ole tilatessa kuin noin 35€. Moni kyllä ihmettelee, että miten mulla itsekuri pysyy näin hyvin, mutta ei siinä paljo kuria tartte jos tilillä ei ole muutako koinsyömä kukkaro :D

Niin ja aloittelen taas  Oriflamen toimintaakin, kevyesti ja harkitusti! ps. nekin sivut on nyt päivitetty :D Josko sitä nyt älyis, että kaikkea ei edes miun tartte tehhä :D Nyt yritetään mennä niillä eväillä mitä on ja mitä kunto kestää! Ja toivottavasti älytään huilata sopivin väliajoin!

Alin illistyksen myötä toivotan oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä juuri sinulle!

Ohessa lainattu runo meille kevättä odottaville!

Kevättä mä odotan,
kohta lumet sulaa.
Muuttolinnut palaavat,
tuoden tänne kesän.
Mukava on katsella
jäiden lähtemistä.
Vedet välkkyy vapaina
aamuauringossa
.

ET-Lehti/Helen-

Kommentit

  1. Kevät ja sen odotus on NIIN ihanaa aikaa. Elämme talven kauneimpia aikoja. Ihana on huomata, kuinka jalkakäytäviltä alkaa lumet sulamaan. Se on kohta taas tuo ihana kevät ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Ja mielikin virkistyy kummasti, kun näkee räystäästä veden tippumisen, kukkien itämisen ihmeen ja ennenkaikkea hymyn ihmisten huulilla, minkä aurinko tuo esiin!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...