Kortteja kevään varrelta!Keskikesän juhlan kunniaksi tein muutaman tilauskortin alta pois kuleksimasta ja lopussa on  aikasemmin keväällä värkättyjä kötöstyksiä.

Ensimmäinen ruuukortti on ehdotus tilaajalle, joka halusi, että kortissa näkyisi saajalle rakas työ, eli puutarhan hoito, lemppariväreinä lila ja punainen! Noh, miun tarvikkeilla on kummasta saada aikaseks, mutta toivottavasti tämä kävisi!

Sisäpuolella on tarkoituksella tyhjää, että kortin antaja voi kirjotella terveisiet, lähinnä tuon ruusukuvion ja tytön väliin...meinaan ruusukuvio on bling blingiä ja siihe ei taida tussi tarttua :D
Samaiselle tilaajalle piti tehdä pari vaihtoehtoa pojan rippikortiksi...Tämä kortti miellyttää minua itseäni enempi, mutta saa nähdä, mitä tilaaja on mieltä. Papereista sen verran, olen tehnyt löytöjä Jyväskylän Keljon prismasta sekä Tuurin kyläkaupasta! Prismassa nämä 12x12 Per Pack setit maksoi 7-12€ ja Tuurissa 5€!  Ja pakko myöntää, että luonnossa ovat kauniimpia, ei vielä tuo kameran hallinta ole ihan paras mahdollinen :D


 
Sitten vaihtuu tilaaja...Minulle on aina ollut haasteellista tehdä miehille/pojille kortteja ja nyt niitä on tullut ihan urakalla! No kuitennii...tilaaja bongasi tämän kuvan leimojeni seasta ja halusi tästä tehtävän kortin...muuten kädet oli vapaat tehdä mitä tykkään...toivottasti saajakin olisi tyytyväinen!
 
Hääkortteja kesän kauneimpaan juhlaan.
 
Lapsille kortteja....näköjään vähä ylivalottunut auringon paisteessa, mutta toivottavasti saa selvän, edes ideasta :D Äitienpäivä kortteja tuli tehtyä ekan kerran elämässäni...ja hyvin ne kauppansa teki....tässä vaiheessa oli suuri into tehdä vain vintage kuvista...ei juurikaan leimakuvia näy...tuolloin hommasin tuon minun mielestäni kauniin "onnittelut" leiman, jota olenki käyttäny ahkerasti.
Rippikutsuja...ja niitä on tällä "samalla" kaavalla mennyt useita kymmeniä!
tässäpä tätä satoa tälle alkukesälle...kiitos kun kävit katsomassa ja kenties saamassa jopa vinkkejä. Mukavaa kesän jatkoa ja aurinkoa päiviisi!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Kun ei vain jaksa!