Otoksia matkan varrelta!


Niiin sitä vain päästiin ko päästiinkin tänä kesänä ekan kerran veneilemään...tosin tämä reissu on lähinnä testausta, mutta reilu tunti siinä meni! Ja onneksi tuli lähdettyä, eti nämä juhannuksne kelit muuten ole antaneetkaan mahdollisuutta päästä toistamiseen vesille! Teimme pienen lenkin Päijänteellä ja nautimme tyynestä ja loppua kohden aurinkoisesta kelistä!
 Jotenkin sitä vaan huolet ja murheet unohtuu vesillä, ei jaksanna miettiä syntyjä syviä, oli vain ja nautti! Ja kyllähän se vesi elementtinä on niin suomalaista kuin olla ja voi! Ja siihen ko vielä ois se mökki, rannalla! Mutta millonpa sitä ihmislapsi on tyytyväinen? Silloin ku asuttiin "betonihelvetissä" ajateltiin, että koha on se omakotitalo, ni kaikki on hyvin ja ei tartte haahuilla minnekkään. Nyt ko on se keltanen tiilitalo ja ryytimaa ni sitte havitellaan uutta työleiriä :D noh, onneksi pääsee vesille melkein sillo ku haluaa (jos vaan isäntä vie veneen rantaan :)

Laivakoiramme roope myös nauttii veneilystä...
Ikäähän hällä on jo kunnioitettavat 14v joten koskaan ei tiedä, mikä on se viimeinen reissu!
Meidän nuorempi hulttio oli veneen kokassa ihmettelemässä..

On se vaan niin haikeaa ku kuopus lähtee pesästä! Punarinnan poikanen harkitsi pitkään ja hartaasti ensi lentoa...kissakin siirrettiin pois, ettei lento jäisi lyhyeksi ja viimeiseksi!
 

 Sitten tähän väliin herkkuja...Ystävän pojan rippijuhliin tuli värkättyä yhtä sun toista...ja pitkästä aikaa oli mukavata väsätä...Tämä mansikkaunelma on mansikka-suklaamoussekakku...Ja tottahan toki tuoreita mansikoita! Ja kyllä ne maistu niin hyvälle! Toinen herkku oli lakka-valkosuklaamoussekakku...
Juustokakut on tämän ajan suosikkeja...yllä Pätkis-juustokakku ja alapuolella valkosuklaajuustokakku. Itse en tuosta pätkiksestä niin välitä, koska tuo suklaa ei ole mun herkkua..mutta tuota valkosuklaakakkua söin ja iteasiassa tein Juhannukseksi kotiin, tosin vähä muuneltuna...mustikkaa ja limeä sekaan ja voilaa...nannaherkku on valmis!Kedollinen kukkia, 
saavillinen saunahetkiä, 
hyppysellinen hauskuutta, 
litra laulua. 
Aimo annos aurinkoa, 
suven suloisuutta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Kun ei vain jaksa!