1 Pääsiäispäivä

Pahoittelen jo valmiiksi, ettei tästä taida tulla kovinkaan lyhyt postaus :D Mutta kattele kuvat ja kuvittele kirjoitukset ;) Aloitellaan heti shokeeraavilla kuvilla! Kuinka sinä jukeat laittaa esille noin oudon kakkukuvan?!? kyllä, tälläistä tekstiä on tullut :D on se kummaa, kun asiakas tilaa sulta kakkua ja sie teet hänen toiveen mukaisen ja asiakas on enemmän kun tyytyväinen ni keltä se on pois. Taidankin seuraavana tehdä kikkeli ja pimppakakkuja ihan vaan sen takia, että tiukkikset voi stalkata sivuja ja taivastella lisää, että kyllä se akka on kamala...hyi en kyllä ite tollasia huolisi :D Noh, tiukkiksille on myös sit näitä sovinnaisempia kuvia, tosin näistäkin saattaa löytyä jotain hävytöntä tai muuten vaan huomauttamista :D

Sokerimassalle tekemäni piirrokset oli myös tilaukseen, Tuttavan isä nukkui pois ja hänen kakkuihin toiveena oli tehd sellaiset kuvat josta isä nautti suunnattomasti, eli hirven metsstys ja puiden teko. Eka kerran tein näin "mittavat" maalaushommat ja yllätyin itsekkin, kuinka hyvin n onnistui. Olen toki tehnyt pienempiä kuvia ja ysinkertaisemmilla yksityiskohdilla. Mietiskelin, että olisiko posliininmaalaus kursseista kuitenkin jotankin hyötyä myös tässä harrastuksessa.
Väreinä mulla oli/on Confetista ostettu Wiltonin pastavärisetti jota olen tykännyt käyttää monessa asisssa. Pastaväreillä maalatessa pitää noi värit sekoittaa pieneen määään vodkaa. Ystävä mulle kertoi, et kantsis olla 80% mutta ei meiltä semmosia löydy joten 40 sai kelvata ja hyvin kuivui! Siis alkomahoolin tarkoitus on edistää sitä kuivumista. Huomasin myös et se helpotti maalaamista huomattavasti ja värit liukui paremmin :)
Toki näissä on virheitä, mittasuhteet voi olla miten sattuu, varjstukset päin mettää jne, mutta näissä miusta pienet virheet voi antaa anteeksi.kipasimma ystävän kanssa Jyväskylässä Zizzin stailaus päivässä.  Zizzi on tälläisten rehevien naisten vaatekauppa. Voi ujostelematta kokeilla erilaisia vaatteita Annen  ja Inkan opastuksella! Oli mielenkiintoista katsoa toiselta kantilta tätä päivää. Olenhan ennen ollut kyseisillä päivillä meikkaamassa  ihania naisia. Nyt tiedän koko kaaren kuinka sovituskopin kautta tullaan meikkiin ja kuvaukseen. Kokonaisuudessaan aivan loistava päivä! Ja toki saattoi minunkin ostoskassiin tarttua jotain pientä 😀 kuten kuvassa oleva nahkatakki!! Ja aivan ihanat mustat housut! Kenties niistä joskus enemmän. 

Kevät tekee kovasti tuloaan. ..Ja ootellaan kovasti et pääsis pihamaalle touhuamaan yhtä sun toista ja sitä sun tätä. Mutta ollaan taas kuulolla ja kahtellaan mitä tuleman pitää 😊
Mahtavaa kevään odotusta!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)