Wappua!

Wappua kaikille! Lunta satoi eilen ikkunoista ja ovista mut ei se fiilistä haittaa! Tosin tuntuu siltä et tämän vuoden kevät ja kesä peruttu kun lunta satanut enemmän kun koko talvena yhteensä!

Mut kevättä on kenties kakun tilaajan mielessä kun tuli tälläinen peppukakkua tilaus! Tämä melkein jatkaa sen babyshower kakun tyyliä 😉 useimmat tykkää...Joku suuttuu 😎 kakun tein kahdesta pyöreästä kakusta jotka täytin diplomaattikermalla, tuoreilla mansikoilla sekä lemon curdilla. Annoin tekeytyä muutaman tunnin omissa vuoissa ja sit leikkasin pienet palat pois ja yhdistin kakut. Tuli vähäniinko 8 näköinen. Kelnut pintaan tiiviisti ja yön yli tekeytyminen. Aamusella vielä viimeiset muotoilut ja voikreemi pintaan. Ja tietenkin värjätty sokerimassa ja koristeet ja se on siinä! Toivotaan, että tilaaja ja kakun saaja on tyytyväisiä kakkuunsa :DPerjantaina pääsin mukaan touhuamaan Korpilahden Hyvämielen mielenosoitukseen jossa pääsin tekemään meikkejä asiakkaille.Keskisuomalainen kirjoitti näin: 
Iloiseen ilmaistapahtumaan osallistui järjestäjien mukaan yli 400 ihmistä.
– Tapahtumassa otettiin kevät vastaan koko kylän voimin ja jaettiin hyvää mieltä, sanoi Korpilahden toimintakeskuksen ohjaaja Ulla Kutvonen.
Hyvänmielenosoitus järjestettiin nyt neljättä kertaa. Se alkoi kulkueella Korpilahden päiväkeskuksesta kohti satamaa. Ohjelmassa oli kaupunginjohtaja Timo Koiviston puhe, Korpilahden teatterin esitys, yhtenäiskoulun esityksiä ja ILO-bändi. Tapahtumassa sai osallistua myös yhteisötaideteoksen tekemiseen. Buffetin puolella tarjoiltiin lettuja, kahvia ja makkaraa.
Tapahtuman tuottaja Suvi Myllynen sanoi, että ilman yhteisöllistä kylähenkeä tapahtuma ei olisi toteutunut. Hän oli iloisesti yllättynyt paikallisten yritysten tuesta.
– Hienoja esimerkkejä olivat muun muassa paikallisen kampaamon tekemät kampaukset ja muuramelaisen kauneusalan yrityksen tekemät meikit tapahtumaan osallistuneelle kuudelle Korpilahden toimintakeskuksen asiakkaalle. Ne toimintakeskuksen asiakkaat, jotka eivät päässeet paikan päälle, saivat tapahtumasta livestriimauksen.
Tapahtuman järjestelyistä vastasivat Jyväskylän kaupungin vammais- ja vanhuspalvelut, Korpilahden toimintakeskus ja päiväkeskus. Tuottajina toimivat Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijat, jotka suorittivat samalla opintojaan."
Muutama kuva sieltä täältä poimittuna. Palju kuvassa meidän poikien lemppari koirakaveri Luna, espanjanvesikoira joka ei enää ole niin pieni vaan 6kk ikäinen tyttö! Näillä kolmella riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita vaikka muille jakaa :D Ja parastahan se on, että pääsee koirakaverin kanssa leikkimään ja mesoamaan. En minä ainakaan jaksa niin pitkiä lenkkejä kävellä, että pojat väsyis..
Niin ja muutama kakkukin tullut väsättyä. Näin keväisin huhtikuun lopussa lähtee Kuopion suunnalle muutamia kakkuja jo hyvään ikään ehtineelle naisella :) Toiveena edelleen marjaisia ja kermaisia kakkuja sekä Lohivoileipäkakku. Muuta toiveita ei ole kun ovat vaan hyviä ja helposti syötäviä. Kyseessä kuitenkin jo ikäihmisiä! Kuulemma taas kerran olivat olleet maistuvia ja riittoisia! Vaikkakin kalakakkua oli pitänyt jo jemmata, ettei loppuisi kesken kaiken! Tässäpä tärkeimmät tällä erää! Nauttikaa Wapusta ja keväätä, kyllä se sieltä oikeasti vielä tulee :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)