Hiä kutsuloita

Ystävättäreni pyysi malleja erilaisista hääkutsuista ensi kesälle ja tunnetusti minulla vielä (edelleen) tuo tarvike valikoima on todella suppea, mutta olen ylpeä näistäkin "väkerryksistä" ja kiitos ystäville, jotka suostuvat lainaamaan omia tekovälineitään :)
Värigaalaan tuli hyvin ohjeita, mitä ei missään nimessä, sekä tämä pariskunta ei juurikaan pidä perinteisistä sydän/pitsi imelyyksistä, joten niitä ei sitten ole käytetty (ainakaan paljoa) :D
Tässä simppeli kortti, jossa mustalla pohjalla kesäisiä perhosia, vanhaa roosaa oleva leveä silkkinauha jossa sydämet, metalliset pienet kukat joiden sisällä violetit kukkaheteet. 
Tässä kaksi täysin erilaista. Vasemmalla on pohjana niinkun hauskaa paperia kuin vanhaa tapettia, ystävältä "lainassa" oleva stanssattu koukero johon lisäsin silikonipaloilla pienet violetit kukat ja niiden keskelle luonnonvalkoiset sydämet. Oikealla kultahohtoinen paperi ja huopasydämet. Kortin pohja on kyllä vaalean lila, ei vaaleanpunainen...
Tässä on oma suosikkini. Hääparitarra on liimattu vaaleanharmaalle hääpaperille ja leikattu ääriviivoja myöten irti ja liimattu korttipohjaan kohotarrapalojen avulla. Mukavan kolmiulotteinen :)
Tässä simppeleitä leimasimella tehtyjä, yksinkertaisia, ei liikaa söpöstelyjä. Kakkukortissa kukkien keskellä on väriin sopivat metallinhohoto vihreät helmen puolikkaat. Shamppanjalaseissa kultakimalletta.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...