Joulukortteja osa I

Se on se aika vuodesta kun sormet syyhyää joulukorttien kimpussa ja askartelutarvikkeita metsästäessä :) Ekat tarvikkeet taidettiin tilata jo syyskuussa englannista kaveriporukalla ja pitänee kehua sen verta, että nopeat oli toimitukset ja hinta-laatusuhde vallan erinomainen. Jos nyt joku kysyy sitä firmaa, mistä tilattiin, pakko sanoa, ei voi muistaa :D Japakko olla ylpeä, sain jo toisen tilauksen, ekahan oli se hääkutsu kautta sun muut siihen liittyvät koristelut ja nyt tuli joulukorttitilaus joten kyllä nämä taitaa vähitellen kelvata muillekkin kun sukulaisille :) Joten tässä näitä nyt olisi, olkaas hyvät :)
Isännän cd-levy kokelma hupeni taas kummasti ;) mutta aika hyvään tarkoitukseenhan se meni. Ystävältä on lainassa erilaisia leikkureita, joten tässä testissä kulmaleikkuri ja aika hyvin istuu tähän korttiin ja väriin. Punarinnat on ns "viime vuoden" mallistoa joka on koottu ihan perinteisellä kohotarrrapaloilla.
Tämäkin on vanhaa mallistoa, mutta kaikki pitää hyötykäyttää. Taas kulmaleikkuri päässyt vaihtiin ja tuo nuottipaperi on sieltä rapakon takaa, jota jo saa nyt täältä ihan koto maasta.
Perus stanssattu 3D kuva-arkki josta tuli ihan kaunis kortti. Pohjana vaaleanruskea merry Christmas paperi. Vihreä satiininauha jossa saman sävyisiä puolikkaita metallihelmiä.
3D kuva joka oli valmiiksi stanssattu. Perushelppo kortti jossa phjana vain kahta erisävyä, tumman sininen ja valkoinen paperi jossa kimalteella koristeltuja lumihiutaleita. Koottu kohotarrapaloilla sekä kakspuoleisella teipillä. Simppeli ja nätti :)
Leimasimella kokeiltu, itse en tykästynyt tähän värimaailmaan, mutta onkin yllättävän suosittu vanhempien ihmisten keskuudessa :) Kenties tässä on sitä vanhan ajan henkeä..
Rapakon takaa tuli tälläisiä tuliaisia. Ihan hauska leikekuva joka piristyi kummasti alle laitetulla revityllä perusvalkoisella paperilla :)
Tämä on myös tuliaisissa oleva leikekuva, johon lisäsin tuliaisina saatua raitapaperia sekä tuolla oikealla yläkulmassa oleva joulupallo, se on jälkeenpäin lisätty ja näyttää siltä niinko se ois siinä aina ollut :)
Vähän tuo sellofaanipussi sotkee kuvanlaatua, mutta eiköhän tästä jotakin tolkkua saane :) Kimalteinen leikekuva, perus vaaleansiniselle paperille ja kokokomeus lumihiutalepaperille jossa on taas kimalletta, mutta eihän se tietenkään tässä näy.
Tämäkin on niitä tuliaispapereista väsätty korttin. Revin vaihtelun vuoksi sekä kuvan irti, että myös alla olevan kokokuvio paperin, aikasta hauska mutta helppo toteuttaa.
Nätti tämäkin yksinkertaisuudessaan. Jsniinko huomaat, mie väkerran vähä vaikka sun minkälaisia, en näköjään osaa pysyä yhdenmallisissa korteissa ja tekotavoissa vaan kaikkea pitää kokeilla :D edes kerran..toivottavasti sait näistä itselleni vinkkejä tai ainakin ajatuksen, että ei ainakaan tuollasia :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Helmikuussa...