Nyt ollaan toinnuttu ainaki melkein alkuviikon järkytyksistä ja on huomattu, että elämä jatkuu joka tapauksessa :)
Huomaatkos uuden ilmeen sivuillani, kiitos kuuluu Petalle, jonka suurella avustuksella vihdoin ja viimein saatiin se p**** jouluinen kottaraiskuvio pois. Kaunishan se oli, joulun aikaan, mutta ei lähempänä juhannusta! Hänen emännäleen suunniteltiin hääkampausta ystäväni avustuksella ja minä koetin sitten suhrata koehäämeikkiä pitkästä aikaa :) Tänä kesänä niitä sitten onkin useampi, joten pääsee verestelemään näitäkin taitoja piiitkästä aikaa.


On tässä koetettu askarrellakkin pari korttia. Kokeilin ekan kerran yhdestä koukussa kortteihin haasteesta alla olevaa korttia, johon oli laitettu malli, millä periaatteella pitää kortti tehhä.Tälläinen oli minun näkemys mallista :) Kesähaaste3  << ja malli ohessa

 Toisena teoksena tein elämäni ensimmäisen kirjakortin, jota hetken aikaa pähkäilin, ennenku hokasin kuinka tämä tehhään. Näitä voisi itseasiassa tehdä useammankin, sieluni silmin jo näen hääkorttina, synttärikorttina jossa voi tuolla sisällä olla vaikka pieni yllätys tms :)Kirjakortti << tuolta löytyy ohje kyseiseen korttiin, joka vaati googlekääntäjän kun tuo saksankielen taito on vähän ruosteessa. Pelkällä "minä rakastan sinua" hokemalla tuosta ei saanu selvää :D Tämäkin haaste on koukussa kortteihin sivustolta, mutta enhän minä matti myöhäsenä sinnekkää kerenny :P
Tälläiseltä tämä minun räpellys näyttää sisältä ja niinko aikasemmin sanoin, tuonne sisällehhän voi laitella vaikka setelitaskua hääparille tai kenties lahjakorttia, synttärisankarille namuja, pientä pulloa, uistinta, mitä tahansa :) Odottelemma mielenkiinnolla, mitä keksin.


Nyt kiinnostaa uusi malli  Waterfall-kortti eli "Putous"-kortti johon yksi ohje ohessa "putouskortti". Saa nähhä riittääkö ymmärrys ja taito moiseen, mutta vaikuttaa hauskalta. Ja haastavalta!

Kommentit

  1. Mistä se kaivaa noita taittokorttien ohjeita :P?

    VastaaPoista
  2. Koukussa korteista sekä täältä blogeista :P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)