Tuu mukaan!


Lämpimät sävyt näkyvät paitsi luonnossa, myös meikissä. Uudet Giordani Goldin käsintehdyt marmoriefektiluomivärit antavat kauniin murretun hohteen silmämeikkiin. 

Myös kynnet maalataan nyt syksyn utuisilla sävyillä. Jakson 14 esite juhlii paitsi syksyn sävyjä, myös 50 vuotiaan Oriflamen tarinaa ja kauneuden perintöä. 50-vuotisjuhlan kullanhohtoiset värit, juhlavuoden erikoiserät ja suosikkituotteet kulkevat läpi esitteen. Sinä olet osa Oriflamen tarinaa. Nauti syksyn raikkaudesta, kokeile rohkeasti uusia tuotteita ja nauti kauneusunelmistasi.


Ja kuten kuvasta huomaatte ni mieki testasin näitä ihania luomivärejä oita voi käyttää kuivalla ja/tai kostealla siveltimellä! Kuva ei tee oikeutta näille sävyille ja sille, kuinka hyvä pigmentti näissä on!

Muitakin ihana uutuuksia kuvasto on pullollaan! Ja etenkin ihana "uutuus" on tämä protein blend shake. Siks heittomerkit uutuus kohdalla koska tää on s ito ja alkuperäinen shake mikä on kehitelty, mut kysynnän vuoksi vihdoin tullut myyntiin! Meillä tätä on testattu jo erilaisissa variaatioissa ja tänään meinasin väsätä omenakaura paistosta johon tätä ujutan ;)
Hyvinvointiryhmät on muuten startanneet, mutta vielä sopii mukaan! Meillä on myös nettiversio facessa jossa on kauempana asuvat! Kummankin edellytys on Wellnesien käyttö! Lisää tästä Protein Blendistä saat klikkaamalla linkkiä! 

Nyt kannattaa liittyä Orfilamen perheeseen mukaan! 
Aattele, saat kaikki olevat edut itelles, plus kaikkea muuta jännää!
Kenties tästä tulee sulle kannattava harrastus tai
teet uran kokopäiväisenä oriflamelaisena!
Ja ei ne matkat ja lahjakortitkaan ihan huono kannustin ole ;)


Ekös me nää lahjat sulle hankita? 
Ja ne seuravat kans?
Vastaa kyllä ja ota yhteyttä 
050 520 6991 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Helmikuussa...