Ecobeauty-savinaamio, jota en tätä ennen tiennyt tarvitsevani

Kuukausi sitten postipate kiikutti minulle uutuuksien joukossa tämän uuden pinkkiä kaoliinia sisältävän savinaamion. Tämä kaivattu uutuus tuli Ecobeaty- sarjalle ja tämä savinaamio on Ecocert- sertifioitu! 

Ennen kuin päästään itse asiaan niin vähän tietoa tästä Kaolin savesta. Tämähän on yksi yleisimmin käytetty savilaji kosmetiikassa ja väristä riippuen sillä on himpun erilaisia ominaisuuksia.Yleisesti ottaen luullaan, että savi sopii vain rasvaisen ihon puhdistajaksi. Toki tää pitää paikkansa vihreän saven kohdalla. Runsaasti mineraaleja sisältävä valkoinen savi sen sijaan on kuivan ja herkän ihon ystävä. Kyllä valkoinenkin savi puhdistaa ihoa mutta hellävaraisesti, mutta ei kuitenkaan poista ihoa suojaavia ihon omia öljyjä. Samalla se vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja solujen uusiutumista ja on samalla antiseptinen joka taistelee finnejä vastaan. Valkoisen saven tiedetään myös vaalentavan bigmenttiläikkiä ja pehmentävän ryppyjä. 
Punainen savi puolestaan sopii sellaiselle "lehahtelevalle", punoittavalle, herkälle ja couperoottiselle iholle samalla kosteuttaen ihoa.

Tässä Oriflamen savinaamiossa on yhdistetty valkoista ja punaista kaolin savea jolloin saadaan ihanan vaaleanpunainen savi (ruususavi) joka sopii normaalille, herkälle ja kuivalle iholle. Rautaoksidin kapillaarisuonia vahvistavan vaikutuksen ansioista savi on aivan ihanteellinen punehtuvalle ja couperouttiselle iholle elävöittäen ja rauhoittaen ihoa!
Tämä siis syväpuhdistaa, kuorii ja pehmentää ihoa hellävaraisesti!
Ecobeaty-savinaamio sisältää siis tämän Kaolin lisäksi piristävää piparminttua, pehmentävää shea-voita sekä aloeveeraa. 
Nyt sitten aloitellaan kuvien kera testaaminen! Kuvassa näkyy heikohkosti että ihohuokoset on vähän laajentuneet ja iho aavistuksen verran illan tullen harmahtava! 
Naamiota levitetään kasvoille, välttäen silmänympärysihoa. Naamio on tuollainen vaaleanpunaisen ja ruskean sävyn sekotelma joka alkaa kuivua jo levittäessä. Ihoa pikkasen kiristää, mutta ei niin, etteikö pystyisi helposti puhumaan (isäntä kenties toivoo, että olis hetken hiljaa). Kuivuessa voi kivasti pölistellä savea sinne tänne ja en todeallakaan suosittele tän kans mustaa paitaa ;) 
Naamion annetaan vaikuttaa 10 minuuttia jonka jälkeen se huuhdellaan huolellisesti pois!
 


Huuhtelun jälkeen iho tuntuu heti paremmalle, sellaiselle silkkisen pehmeälle ja noi mun laajentuneet ihohuokosetkin katosi mystisesti jonnekkin! Ja Ihon värikin on huomattavasti "eläväisemmän" näköinen, en näytä haudasta karanneelta. Tähän oli ihanaa laittaa seerumi ja päivävoide, nekin tuntui oikein liukuvan iholla. 

Naamiota kannattaa käyttää kerran viikkoon, esimerkiksi juuri viikonloppuna jolloin se on helppo muistaa käyttää. Ja saahan sinä samalla myös pienen hemmottelutuokion itselleen ;)
Nyt tämän mahottoman hyvän naamion voi tilata suoraan nettikaupastani kätevästi koti-ovelle! Voin kertoa, että oon jo pari saattanut ostaa itelleni, ihan vaan varuiks, että ei heti lopu! Ja toki joka kerta kun meille joku ystävä tupsahtaa kylään, niin kokeillaan tätä yhdessä! 
Tää on vaan niin arjen luksusta kun olla ja voi!

Mitähän minä seuraavaksi kokeilisin ;)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)