Niin jotta tuasennii!!

Hirvee kriisi Kreikan jälkeen... Kylmää... Märkää... Hyvä ettei luntakin sada... No joo, oli muutama pvä lämpimämpää mut sit iski todellisuus. 10 astetta lämpöä... Melkein kävi mielessä, että äkkilähdöllä jonnekin lämpimään.

Mut sit viisastuin ja arvelin, et joutavia päiviä tehdä vaikka töitä, Oriflamen töitä! No en kyllä tätä miellä työksi sanan varsinaisessa merkityksessä. Vai mitä sie arvelet seuraavasta: yöpaita päällä syöt aamupalaa ja samalla päivität Facea, merkkaat kalenteriin tulleet pvä määrät, testaat uutuus naamiota ja mietit et pitäskö blogia päivittää  sit jossain kohtaa teet tilauskakkuun pohjan valmiiksi ja muistat (siis puhelin muistuttaa) että kohta alkaa webinaari johon oot (muka) ilmoittautunut ja huomaat et hitto, eihän sitä sovellusta ole sun uudella tabletilla 
Äkkiä lataamaan ja myöhästyt  aloituksesta 30 sekkaa. Ei ees paha.
Kuuntelet Auringon paisteessa, nautiskellen webinaaria ja koetat samalla muistaa kaikki kivat ohjeet..

Nott halavattu! Kirjootelin pitkät sepustukset juurta jaksain ja tallensin...julkaisin...ja kabum! Kaikki hävibi! Nyt tässä vuorokausi myöhemmin ollaan ihan ulapalla et mitä ihmettä mie oon täällä kirjoitellut, mitä miun piti kirjoittaa ja oliko siinä ees pätä tahi häntää?!?!?
Tietennää vikahan ei oo tässä päässä.... :O
Toki huomasin, kun koetin ladata kuvia kännyllä tahi tabletilla niin tää aparaatti päätti lopettaa toiminnasta vaan veti sellaiseen jumiin, että oksat pois ja silppuriin!
Mut kenties joku toinen kerta, kun ei nyt onnaa...

Ps..tää ei ollut vieläkään lähtenyt mihinkään joten siirrytään nyt sitten läppäri politiikaan ni nää sepustukset ees jotenkin menee eteenpäin!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Crohnia, askartelua, syksyä ja muuta jonnii joutavaa :)