Tein ja testasin!

Hiljainen hetki, kakkupohjat uunissa, vettä sataa kun sieltä missä ei se aurinko paista. Viikonloppuna tekasin pikku-ukon juhliin pari kakkua ja mietin, että nyt taas helpolla sujui näiden tekeminen. Taisi pieni, kolmen viikon tauko tehdä terää! Ja josko sitä vielä ollaan ihan lomamuudeissa ni ei pikkuasiat hetkauta :D Tai no onikin asia hetkauttaa, mutta ei van jaksa välittää ja osalle et vain voi mitään! Kuten sille, että lääkärisetä rytkäs mulle astma dgn muiden kaveriksi! Liekkö ollut taas lottopäivä ja sain onnen numero kolmosen :D Nyt sitten vedellään kiekkoa naama punasena ja katellaan muutaman kk päästä, että auttaako nää vai jatketaanko tutkimuksia. Ekana epäiltiin, että Azamun ( se mun solusalpaaja) tekee tepposia ja vie hengen mukanaan kun ahdistaa ku teuraalle joutuvaa sikaa...mut keuhkolääkäri oli sitä mieltä, että kyllä tää puhdas astma on...Ja en oo koirille, kissoille, pölylle miehille enkä ees työnteolle allerginen ;)
Eli mulla ei ookkaan huono kunto niinkon oon aina arvellut, että mäkeä noustessa pitääkin pistää ja vinkua, puhisuttaa ja muutenkin olla maantiejyrän jääneen oloinen olotila :D Nyt sitten ei voi enää keksiä tekosyitä lenkille lähdön takia :D


Tossa päätin semmottia, että lopetin virallisen Oriflamen blogin pitämisen ja siirrän sen jorinat tänne viralliselle olille sivuille. Mik ihmeessä mie pitäsin nää kaks erillään kun käytännössä ja jokapäiväsessä elossa nää kulkee mulla käsikädessä?! eihän mulla ole erikseen kakkublogia..tai korttiblogia tahi Crohn blogia joten sama nää kaikki yhdistää! Ja jos ei mikä ketä kiinnosta ni ne voi kätevästi ohittaa ;) Eikö vaan! Mut eikö oo tyylikkäät nää -70 luvun Oriflamen purkit, muistako vielä nää? Ja toi logo, se on vieläkin meidän ihanassa Tender Care ihmevoide purkissa joka käy melkein vaivaan kun vaivaan! ja kuten kuvasta näkyy, allekirjoittaneelta löytyy jokunen tuoksu ja väri ;)


Henkilön Tanja Naumanen kuva.

Tän homman ihan kamala varjopuoli on se, et joutuu testaamaan uutuuksia :D :D 
Ystävä tupsahti kylään ja pitihän näitä kaikkia testata. 
Oriflamelle tuli myyntiin edulliset luomivärit jotka kyllä yllätti positiivisesti!! Testattiin kuivalla ja kostealla siveltimellä ja het kyllä huomasi sävyeron ja miten mahtavaa rjausjälkeä syntyi! näitä kyllä pitää muistaa mainostaa meikkituokioissa! 
Rähmä, kun noi kuvat ei anna ees ikeutta näille sävyille! Ja arvele 2 sävyä hintaan 7,90€ (ja nää kulkee muuten kätsysti vaikka kirjeenä sulle ;)
Sit testattiin uudet colourboxin meikkivoiteet. Puolipeittävät sävyt ja ekana merkille pistettiin ihanan kevyt tuoksu! Valkoinen tuubi säikäyttää, että onpas muuten tymäkän väriset sävyt, mutta testissä huomasin, jotta se sama tuttu Porcelain sävy käy päivettyneelle kasvoille kuten ennenkin.
Ja testauksien välillä piti maistella vielä Kreikan tuliaisia ;)
Mut loppu dilemma on se, että oikein tervetullut uuditus nämä Oriflamen Colourboxin tuotteet josta jokaiselle varmasti löytyy se oma sävy ja juttu!

Ps. Tässä menee joku valkoinen viivahässäkkä ja en kyllä nyt osaa snoa, että mistä se tuli ja minne se on menossa :D 

😂


Ja meillähän on tälläinen apumies antero joka on joka Oriflamen laatikossa istumassa, joka purkkia haistelemassa ja joskus jopa maistelemassa, mutta kuka nyt voi tälläisiä kuvia vastustaa? Ainakin jos koettaa myydä jotain :D Ja tää apumies antero kuva pääsi miun Mysteeriboxin myyntikuvaksi! Kyl meidän Laku tietää, et miten kannattaa myydä :D tosin tuloksesta en oo vielä varma mut ootellaan ;)
Ps Jos haluut ni klikkaa kuvia ni näet ne suurempina ja tarkempina jos tahot vähä vähä enemmän kuin pienet kuvat!

Kiitos taaas mukana olosta ja mahottoman mukavaa päivää!! Ollaan taas kuulolla!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täällä taas!

Joulukortteja osa I

Kun ei vain jaksa!